karol1001 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Witam. Jakiś czas temu na forum była seria filmów z brytyjskiej kampani dotyczącej bezpieczeństwa na drodze. Jeden z nich był o zapinaniu pasów (pokazanie jak gość w czasie wypadku uderza dziewczyne w głowe), o jeździe po pijaku (staranowanie dziecka grającego w piłke w ogródku) i kilka innych. Szukałem tych filmów po całym necie i nie moge znaleźć. Czy może ktoś ma je na dysku? Byłbym wdzięczny za pomoc. Pzdr. Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 http://www.lukasz.bakowski.pl/ Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mur.doc Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 http://www.funiaste.net/kiepowcy/ - w przeciwieństwie do poprzedniego adresu, tu linki działają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Mur.doc - wielkie dzięki! :) Masz u mnie piwo/tymbark :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nab Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Ja te wszystkie filmy mam na dysku ( co jakiś czas oglądam bo czasem zdarza się , że zapominam głowy wsiadając do furki :oops: ). Mam tych filmów 7. Daj na PW maila to ci powysyłam które chcesz 1. Jazda po pijaku2. Odprowadzę cię do domu ( wersja z matka i dzieckiem )3. jak wyżej tyle że wersja z młodymi uczniami4. Bez pasów , bez przebaczenia5. Zwolnijcie chłopaki6. Zmęczenie zabija7. Jak blisko ? ( to jest z motocyklem na którym jest wymuszone pierwszeństwo ) Pozdro600Szymon Zatylny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Dzięki Nab, mam już wszystkie :) Pozdro666 P.S Temat można do Oczyszczalni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi