Misza Opublikowano 20 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 Czyli widze ze jesteś zdecydowany raczej na donika. MW to dobry interes tylko trzeba mieć odpowiednią sumę gotówki :| Ja niestety z tym miałem problem i musiałem kupić Urala ( pie**olony Mikołajewski ;) :) - sku***syna zabije jak spotkam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 Tak, rozmawialem juz z Michalem i wyglada na to ze wszystko jest na dobrej drodze ;) . Jak zapelni mi sie garaz to dam znac i umieszcze jakis foty 8) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklass Opublikowano 23 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2004 moim zdaniem najtrwalsze są dolniaki tzn emka kaśka i mw. Najdokładniej zrobione i wykonane jest mw za co trzeba zapłacić. Mnie udało sie wyciągnąć ze stodoły całkiem niedrogo kaśke w dobrym stanie na chodzie. Szukajcie a znajdziecie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus007 Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 Jesli mogę wtrącić swoje trzy grosze w tą dyskusje, to podobnie jak koledzy polecam jakiś starszy sprzęt: lata 60-te, 70-te. Mam odrobine doświadczenia z K750 i polecam innym ten motocykl. Proponuje kupić Kaśke do remontu i własnorecznie lub z pomocą doświadczonych kumpli zająć się remontem. Ich lonstrukcja nie jest skomplikowana, a wtedy doskonle wiesz co gdzie zgrzyta i dlaczego. K750 to bardzo wdzięczny motocykl(podobnie jak M72) i po dobrym remoncie będziesz mógł kilka sezonów śmigać bez zaglądania do silnika( wystarczy tankować olej i benzyne). A keśli chodzi o moc , to te 26KM (22KM) wystarczy, z koszem na"8" nie ma problemu, a solówką na "9". Pozdrawiam STRUŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi