cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 musze kupic jakis akumulator do bandita 400, stary odmowil posluszenstwa, tylko ze nie mam pojecia jaki kupic, przeznaczyc chcialbym okolo 100 złostatnio mialem fb super MF FTX9-BS 12Vszukalem w necie, ale sa rozne oznaczenia "tych samych" akumulatorow wiec nie mam pojecia jaki wybrac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Nie ma znaczenie jaki kupisz, chodzi glownie o to zeby sie miescil wymiarami w Puszke i zeby mial jakies 12 - 14 Ah.Te rozne oznaczenia glownie okreslaja jak umieszczone sa klemy w stosunku do rurki odpowietrzajacej, albo czy jest tam miejsce na czyjnik poziomu plynu, jesli masz to urzadzenie w swoim moto. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 <wow> ok, wiec wybiore jakis fajny dostepny dla mojej kieszeni :) P.S a jaki byscie polecili ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi