krzychu90 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Witam, czy potrzebny do przeglądu jest prędkościomierz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PNT_CB1 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Jeżeli chcesz zrobić przegląd realny to tak, a jak nie, to sorry ale nie rozumiem pytania :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu90 Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 chodzi mi o to czy potrzebuje licznik zeby motor mogl przejsc przegląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 do "legalnego" przeglądu tak przegląd to jedno, a w razie kontroli policmajstrów i braku licznika stracisz dowód rejestracyjny ;)jesli nie masz orginalnego to może chociaż rowerowy jakoś "zadowoli" diagnoste i policjantów (?) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu90 Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 mam oryginalny licznik tylko jest naprawiamy bo był popękany, a chciałem dzisiaj jechać na przegląd. Bedzie licznik, bedzie przegląd ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi