kobuz1 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 DOKŁADNIE TAK JAK MÓWISZ PIMPEK, ROBIŁEM TAK SAMO!! KARTERY W PLECAK :P DUZO KASY TAM ZAOSZCZEDZILEM, BA JAK BYM MIAL ISC DO JAKIEGOS WARSZATU I PLACIC ZA WYTOCZENIE GŁUPIEJ TULEJKI TO BY MNIE OKROILI Z KASY... ;) A NA WAICHACH ZA FREE:)POZDRO :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianek_spox Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 JAK BYM MIAL ISC DO JAKIEGOS WARSZATU I PLACIC ZA WYTOCZENIE GŁUPIEJ TULEJKI TO BY MNIE OKROILI Z KASY.. No więc co radzisz zwykłemy śmiertelnikowi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 No więc co radzisz zwykłemy śmiertelnikowi ?? - heheheheh jesli chodzi o ten ściągacz to możesz go wykonac w swoim garażu jak masz wiertare i gwintownik M12i pare srub i blache:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi