Szoti Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 musiałem zdjąć gumy za łańcuch . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom12 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 kurcze to nie zmieściło się ?? Pewnie jak ściągne osłone z łancucha to troche błota i mi do dekla pójdzie ;//// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 opona już sprzedana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 W MZ osłona łańcucha pełni role ślizgu jej brak powoduje obcieranie łańcucha o karter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 W MZ osłona łańcucha pełni role ślizgu jej brak powoduje obcieranie łańcucha o karter. dlatego sprzedałem opone; ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom12 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 dlatego sprzedałem opone; ] Szoti dzieki za info że opona nie miesciła sie w Mz >>>ja ją u cb kupiłem .... Troche wkrecałeś ze po odpowiednim wyregulowaniu wszystko smiga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 no własnie trzeba dopasować jak miałem nóżke boczną to było źle a jak bez to było ok bo tulejka jest mniejsza ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Z tego co widze po komentarzu na Allegro to jesteś zadowolony z oponki i ją spasowałeś. ; ) jak by ktoś był zainteresowany to mam znowu 3 oponki 90/100-16 Pirelli kostka. ; ) moge załatwić mało używane kostki 19 cali; ) na przód. pozdrawiam. Eryk LINK DO OPON !! http://allegro.pl/show_item.php?item=1353015391 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom12 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 No wszystko ok... Z jednej strony od łancucja kilku kostkom przyciołem z 3 mm bo kampke ocierało ale jest już wszystko wporzo...poza złamaną osłoną. Mróz - 6 tylko sie jej dotknołem a tu psztyk.... :icon_eek: A jeszcze mam pytanko do szoti ile dawałeś atmosfer do teje oponki?... narazie mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walek804 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 witam jak by ktoś był zainteresowany to mam na sprzedaż 2 gaźniki orginalne od ETZ 250 i 150 i jakieś cześci do kosza sprzęgłowego do etz 150.Wrazie czego to pisać na pw :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 witam jak by ktoś był zainteresowany to mam na sprzedaż 2 gaźniki orginalne od ETZ 250 i 150 i jakieś cześci do kosza sprzęgłowego do etz 150.Wrazie czego to pisać na pw :) hmm z tego co pamiętam to chyba 1.7 ; ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom12 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Dobra pewnie dobije jeszcze... dzinki za udaną transakcje.. Zastanawiam sie jeszcze nad kostką na przód Etki ale to kiedyś... teraz tylko pozostaje :crossy: :crossy: :crossy: Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Dobra pewnie dobije jeszcze... dzinki za udaną transakcje.. Zastanawiam sie jeszcze nad kostką na przód Etki ale to kiedyś... teraz tylko pozostaje :crossy: :crossy: :crossy: Pozdrawiam Kamil jak będziesz szukał kosteczki to daj zanć pozdrawiam !; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom12 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 A czy mógłby sie ktos jeszcze wypowiedzieć na temat cisnienia w tylniej oponie krosowej :icon_question: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witajcie sprzedam kompletną rame do mz etz 250 moge sprzedać na częsci >pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi