wueska Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Klasyczny problem śruba ma prawy gwint, wystarczy ściągnąć kolanko i włożyć trzonek młotka w okno wydechowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor240391 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Dziekuje. Juz odkrecilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 jak powinna isc linka ssania w etz 250 ? Wyciaglem stara i nie spojzalem dokladnie , zalozylem nowa prowadza pod bakiem , wyszla kolo glowki ramy i za krotka , przy skrecie kierownicy wlacza mi ssanie , a regulacja skrecona na maxa. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 (edytowane) potrzebuje kolorow kabli i ich podlaczenia w obrotomierzu , zmienialem polke pod zegary i teraz nie moge dojsc jak byly podlaczone przewody . Edytowane 23 Lipca 2010 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 potrzebuje kolorow kabli i ich podlaczenia w obrotomierzu , zmienialem polke pod zegary i teraz nie moge dojsc jak byly podlaczone przewody . Ja zawsze rysuje sobie na kartce, aby uniknąć potem takich niespodzianek :icon_mrgreen: Ale tu jest ładnie przedstawione http://img28.imageshack.us/img28/6892/ioqm54.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 hmm mam jakis problem z instalacja , po walczeniu zaplonu pali sie podswietlenie zegara obrotomierza a nie swieci zadna kontrolka ( luz , ladowanie) , po wlaczeniu stacyjki na swiatla mijania , pali sie kontrolka ladowania i prawidlowo reguje na zbyt niskie obroty - ladowanie ok , kabel kontrolki luzu zwiera do masy po wbiciu na bieg ( lub daniu na luz , nie pamietam teraz ). Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom12 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam Być moze taki tematy był poruszany na tym forum ale nie moge nic takiego znaleźć Jestem szczęsliwym posiadaczem Mz 150. Ogumienie tylego koła mam tak starte że szkoda gadać. Mam zamiar kupić opone crossowską lub endurowska. Jakie polecacie kupić oraz prosiłbym o jakieś linki czy cós (rozmiar 3.25 19 cal.) A i jeszcze czy jezeli kupiłbym kapke wiekszą nic by o nic nie ocierało ani nie stukało? Z góry dziekuje :bigrazz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam Być moze taki tematy był poruszany na tym forum ale nie moge nic takiego znaleźć Jestem szczęsliwym posiadaczem Mz 150. Ogumienie tylego koła mam tak starte że szkoda gadać. Mam zamiar kupić opone crossowską lub endurowska. Jakie polecacie kupić oraz prosiłbym o jakieś linki czy cós (rozmiar 3.25 19 cal.) A i jeszcze czy jezeli kupiłbym kapke wiekszą nic by o nic nie ocierało ani nie stukało? Z góry dziekuje :bigrazz: Pozdrawiam Na pewno rozmiar masz 19 cali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom12 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Kurcze... Przepraszam za pomyłkę... :banghead: 16 cali ;) Mógłby mi ktos coś poradzić ? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam Być moze taki tematy był poruszany na tym forum ale nie moge nic takiego znaleźć Jestem szczęsliwym posiadaczem Mz 150. Ogumienie tylego koła mam tak starte że szkoda gadać. Mam zamiar kupić opone crossowską lub endurowska. Jakie polecacie kupić oraz prosiłbym o jakieś linki czy cós (rozmiar 3.25 19 cal.) A i jeszcze czy jezeli kupiłbym kapke wiekszą nic by o nic nie ocierało ani nie stukało? Z góry dziekuje :bigrazz: Pozdrawiam Siema własnie sprzedaje opone do mz 16 cali; ) prosze link do allegro http://allegro.pl/opona-cross-mz-90-100-16-i1338660886.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom12 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Szoti a mogłbyś mi podać wyskośc beiznika? A w ogóle ta opona to enuro czy cross bo troszke na zdjeciach nie widać ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 bieżnik 1 cmm nawet ładna oponka miałem ja w ecie 150 / na oponie pisze "Motocross" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom12 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 czyli połowa już jest starta... Zazwyczja są po 2 cm po kupnie. Ok dzięki za info jeszcze sie zastanowie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoti Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 raczej nie kupiłem ją nową rok temu w moto była około 150 km max... miała może.. 1.5 cmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom12 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Szoti A czy po kupnie jak ja zakładałeś to wszystko wcgodziło dobrze ? A w jeżdzie nic nie ocierało (np o osłone łancucha) nic nie stukało? Sorki za tyle pytań ale nie sztuka wydać 50 zł chcę zeby wszysto wmiare chodziło :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi