TwisterZG Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Fajna.Gratuluje!Byle do wiosny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M140136 dla osób ciekawych cenych. Co za wiejskie zwyczaje. Skoro nie mówi ile zapłacił to znaczy że nie chce się tą informacją chwalić. Za każdym razem się znajdzie jakiś mądry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M140136 To ze na otomoto 13 200 stoi nie oznacze ze ja tyle za nia dalem :P :twisted: PEACE ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 hormon powiedz wiecej o tym CDI i o innych bajerach w Hondzie, bo mnie to ciekawi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 To moje CDI ma dwie mapy zaplonu , ktore regulujesz przelacznikiem ktory masz na kierownicy . Mozesz go sobie przelaczac nawet w locie . Jedynym - jest to ze ten przelacznik jest zamiast przycisku sluzacego do gaszenia moto. Co do okleiny to w polsce raczej jej nigdzie nie dostaniesz , a jak juz to za ogromne sumy i do takiej inwestycji trzeba jeszcze doliczyc plastiki bo na czerwonych nie bedzie taka wyrazna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 To moje CDI ma dwie mapy zaplonu ' date=' ktore regulujesz przelacznikiem ktory masz na kierownicy . Mozesz go sobie przelaczac nawet w locie . Jedynym - jest to ze ten przelacznik jest zamiast przycisku sluzacego do gaszenia moto. [/quote']fajny bajer;] A duzo roznica jest jak sie przelaczy? Tzn. na dolnych lepiej ciagnie, albo na wysokich szaleje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 SPRZET JEST PRZEPOTĘŻNE ZAJEBISTY :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Motoboy: Przetestowalem rowniez CDI ' date=' - :P Czuc ogromna roznice , mam 2 pozycje na jednej moto ma lepszy dol i slabsza gore a na drugim na gorze jest PIEKŁO :twisted: Ja myslalemze nie bedzie wogole tego czuc a roznica jest naprawde ogromna nie trzeba nawet siedziec na moto to slychac ;) [/quote'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 GRATULUJE. wyglada ZAJEFAJNIE :P 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beboll Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 gratuluje, pozazdrościć takiego motoru. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_14 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Wielkie gratulacje super sprzęt a wygląd to ma wprost przezajeb........ po prostu piękne cudo . Gumowych drzew i niezawodnego sprzętu życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi