D.I.E.G.O. Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 ładnie zrobiona fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Co ty gadasz , na tej drugiej oprócz ładnego ogródka nic nie widać Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 ja mam to czarno-białe jak siedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 aa dzięki ;P ale może wróćmy do tematu ;P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 a jaki w ogóle był? :clap: (Dzisiaj też nasz tajemniczy chat będzie w użyciu?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Temat jest o fajnych motorowerach ;PP A ja dzisiaj nie mam czasu na chat ;P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 nooo, więc co do tematu to motorowery są fajne. ;) (Ale bez ciebie ten chat sensu nie ma :clap: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 No tak przecież Magik będzie za mną płakał ;P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 i napalony młody... przepraszam, szad czy mwichan-jak kto woli :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 aleeeee spam....... a wracając do tego motoroweru romet to nie znam kolesia ale widziałem i ładnie się prezentuje, nieźle nawet nim poginał. wiem tylko ze ojciec tego chłopaka ma zakład w którym naprawia motorowery, skutery itd. wiec chyba to co pisze to prawda, w wizualnie to nie ma co gadać bo o gustach się nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witam :clap: Zobaczcie co ten koleś pishe... (chodzi mi o to na samym końcu) Normalnie nie mogie z niego ;) :( :wink: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=118704614 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Niezle gościu bajeruje ale jak ktos sie napali to i moze ztego wzgledu kupi. Róznie bywa............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zapomniał dodaż że tyle to z Giewontu z halnym w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 NIe patrzyłbym na to co on pisze, ale cena chyba dość niska jak za takie moto... :lalag: Mi tam sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=118821169 Kolejny miszcz tjuninku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi