syska Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 wczoraj miałam pełne gacie :P , a dziś od rana myślę tylko o wczorajszej jeździe; TO BYŁA NIEZŁA JAZDA ;) , nigdy taj nie jeździłam, a tu proszę, od razu na pierwszy sip , po śniegu na maxa; dzięki Tomek i czekam na dalsze instrukcje (co do jazdy) :P :buttrock: :D peesik-ile się nauczyłam na pierwszej lekcji, to tylko moje :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 TO BYŁA NIEZŁA JAZDAJa uważam, że taka jazda jest nie tylko ,,niezła", ale raczej CZADOWA!!!! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 CZADOWA!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 taka CZADOWA, że dzisiaj leżę z temperaturą 38 stopni :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 syszałem,ze Tomek krzyczy za źle zapięty biegNo ja to słyszałam, że nawet bije :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 taka CZADOWA, że dzisiaj leżę z temperaturą 38 stopniWitaj w klubie! :) Ja też, chociaż moja tylko przekraczała 37 stopni. Ale dzisiaj już jest lepiej, trochę gardło dokucza, ale i tak jak bym mogła, to bym bez żadnego ,,ale" powiedziała, że lecę śmigać :mrgreen: No ja to słyszałam, że nawet bijeJak się słuchasz, to nie bije ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 pewnie ze bije... do tego po głowie. Mocno! Aż uszy bolą :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 pewnie ze bije... do tego po głowie. Mocno! Aż uszy boląTomek - tyran :mrgreen: Dziewczyny z natury rzeczy uparte są i nawet bijący Tomek ich nie zniechęci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Aż uszy boląKasku trzeba było nie zdejmować :mrgreen: Dziewczyny z natury rzeczy uparte są i nawet bijący Tomek ich nie zniechęciA pewnie!!! :) Jeszcze może być nawet odwet ;) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Kasku trzeba było nie zdejmować :mrgreen: ale Adu, to własnie przez to, że on tak po kasku bije. A jak bije to w środku taki hałas, że się wytrzymać nie da :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ha ha ha Madee :) Trzeba było mu oddać ;) Może jakiś nalot na Tomka zrobimy? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ha ha ha Madee :) Trzeba było mu oddać :banghead: Może jakiś nalot na Tomka zrobimy? :twisted:Trenowałem judo i w parterze jestem dobry... Możecie nalatywać ;) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Trenowałem judo i w parterze jestem dobry... Możecie nalatywać No no no :) Tomek jest wszechstronnie uzdolniony! Trzeba znaleźć na niego jakiegoś haka, jakiś słaby punkt ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Trzeba znaleźć na niego jakiegoś haka, jakiś słaby punktSłabo jeździć na zajęciach :mrgreen: Zacznie krzyczeć i gardło go rozboli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Trenowałem judo i w parterze jestem dobry... Możecie nalatywać :) A kto tu mowi o parterze? :banghead: Nalocik będzie, bądź czujny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi