bartez Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Zamontuj sprężyny liniowe pod wagę, a nie progresywne. bez przesdy, na torze nie latam- chce w miare "wygodnie" jeździć(bez dobijania na każdej byle jakiej dziurce.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 zawieszenie przednie ci dobija ? eee nie mozliwe tl to ma 2 sztywne kolki z przodu na czym nie siade po jezdzie na tl czuje od razu roznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 zawieszenie przednie ci dobija ? eee nie mozliwe tl to ma 2 sztywne kolki z przodu na czym nie siade po jezdzie na tl czuje od razu roznice tak dobija :( jest twarde, ale jak siedze na moto to zostaje mi ok 3/4cm skoku zawiechy- przy ostrym hamowaniu juz mam praktycznie dobity to końca przód..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 olej w lagach zmien na 5w zalecaja na zagranicznych forach 7,5w ja mam taki. jak masz ustawione napiecie wstepne z przodu moze masz na maksa odkrecone to samo jak odbicie dobicie najlepiej wroc do ustawien fabrycznych. w sumie te sprezyny nie sa takie drogi cos do 400zl idzie kupic yuby ile sprezyny pod wage kosztuja jakie masz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 (edytowane) nie da sie edytowac wiec post pod postem wiec tak cos mi stukalo z przodu na wybojach myslalem ze jakis plastik sie tlucze ale po poscie barteza o dobijajacym przodzie wzialem to sobie do serca i przeanalizowalem sytacje i okazalo sie ze mi tez dobija. mialem ustawione zawieszenie z przodu na srednie wedlug ksiazki serwisowej ustawilem na twarde i jest ok nie dobija ale praca przedniej zawiechy i tak mi sie nie podoba wiec prawdopodobnie sprezyna do wymiany. na stronie grandysduo dla zainteresowanych jest tak wilbers? sprezyny sa nastepujace 9 9,5 10 to twardosc nie pamietam juz jednostek w jakich to jest podawane cena 10 z olejem 114 euro bez cos kolo 99 euro Edytowane 15 Października 2010 przez Dr.Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman600 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 yuby chodzi ci o opaskę trytytkę taka plastikową? Ja np zawiązałem ciasno sznurówkę na ladze i nie mogę też narzekać a wydaje mi się delikatniejsza dla lagi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 http://allegro.pl/sprezyny-progresywne-suz...1257967187.html a te to niby złe są?? ale nie czaje po co ta trytytka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 ale nie kazdy sportowy motocykl wykorzystuje sportowo. progresywne maja swoje zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Panowie, Jak wasze TL-e???Wygląda na to, że temat umarł... Żyjecie? POZDR Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 stuka sobie stuk stuk stuk robię teraz przedni zawias masakra z robota i kosztami ale ciesze sie bo duzo rzeczy sie nauczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Widziałem i czytałem w innym temacie, że miałeś jakiś problem z silnikiem no i chyba zanosiło się na sprzedaż sprzęta nie?Ja z kolei ostatnio zaliczyłem ślizga i niestety TL nie jest już taka piękna.Sezon w każdym razie jest kapitalny i tylko coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że TL-ka jest zajebistym motocyklem! Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 a ja sobie zmieniłem zębatke zdawczą z 17 na 15 zębów i jest róznica spora:) troche licznik przekłamuje(o ok 10km/h) ale czuć lepsze przyspieszenie i na 6stce prawie mi odcieło zapłon :icon_razz: amortyzator skrętu teraz ma co robić, bo nawet na 2ójce a czasem 3rójce(na nierównościach) przód próbuje sie podnosić :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) chciałem sprzedać ale coś mi stuka i nie będę komuś kita wciskał, po 2 to weź i sprzedaj w polsce tl :). ze stukaniem jeszcze nie doszedłem ale to jest do ograniecia. wałczę teraz z przednim zawieszeniem: o ile główka rami poszła mi luks o tyle lagi to masakra jakaś, trochę z mojej winy a trochę już są zużyte efekt- muszę kupić lewa lagę. dziś mi laga lewa doszła i co i ku*wa Chandlerze z allegro kur. ,dolna regulacja nie działa, nie da jej się ruszyć z miejsca a golen ma delikatne wżery rdzy, masakra po prostu, jedyny plus to ze coraz więcej wiem na temat jak działa motocykl :) ps w ten weekent jest zlot w skar wpadnijcie tlami :) ja niestety bede z buda :( ps2. ja z przodu mam o zeba mniej. uwierz ze wiecej ci przeklamuje niz 10km/h :) Edytowane 24 Maja 2011 przez Dr.Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 mierzyłem z innym moto :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 mi na -1 z przodu wychodzi z 10km/h to mysle za na -2 by bylo sporo wiecej ale czy to wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi