komalo Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Mam dylemat. Chcę się zaopatrzyć w cały osprzęt do mojego świeżo kupionego motocykla (tzn. kask, kurtka, spodnie, buty, rękawice). Trochę sklepów już zjeździłem i co najmniej drugie zamierzam odwiedzić. Tylko w większości mają stare kolekcje z 2005 (lub wcześniej) i mały wybór. Wszędzie czekają na sezon, który ma się zacząć lada chwila (patrząc na pogode 'dziadek mróz' mocno trzyma). I dopiero wtedy uzupełnią zapasy. No ale wtedy też mogą być już inne ceny i więcej chętnych, więc mniejsze możliwości targowania się (chociaż kto to wie). Czy w takim razie lepiej kupować teraz czy poczekać jeszcze ten miesiąc? Jak uważacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Czy w takim razie lepiej kupować teraz czy poczekać jeszcze ten miesiąc? Jak uważacie?Myślę że teraz to już nie ma znaczenia - też przez zimę się zbroiłem i najlepsze okazje sklepowe były w grudniu i styczniu. Nowe kolekcje będą miały odpowiednie ceny i już w niektorych sklepach się pojawiły natomiast stare przez to nie pójdą nagle w dół to nie samochody czy moto, wg. mnie będą trzymały te same ceny co obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 WitamSzukałem sobie ciuchów od stycznia i w chwili obecnej mam już wszystko (teraz czekam na kominiarkę)w zimę o wszystko łatwiej się targuje no i nie ma takiego ruchu ,teraz to już trochę za późno na okazyjne ceny możesz poczekać bo i tak w cenniku raczej się nic nie zmienipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 No tak właściwie zima ciągle trwa a w sklepach nadal spokój. Niektórzy nawet otwarcie mówią, że nie zamawiają towaru, bo i tak teraz nie sprzedadzą a dostawcom trzeba zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jako Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 jesteś z Warszawy , więc poczekaj do kwietnia - na Wyścigach będzie bazar ,więc na pewno coś znajdziesz i ceny lepsze niż w sklepach ( nie ma się co śpieszyć bo końca zimy nie widać ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 jesteś z Warszawy , więc poczekaj do kwietnia - na Wyścigach będzie bazar ,więc na pewno coś znajdziesz i ceny lepsze niż w sklepach ( nie ma się co śpieszyć bo końca zimy nie widać ;) ) No właśnie. Nad tym też się zastanawiałem. Byłem na ostatnich targach w lutym i już wtedy był tłok a wybór średni. Więc nie wiem czy warto czekać na targi. Wtedy jeszcze nie miałem porównania cenowego więc nie wiem czy i o ile jest taniej na Wyścigach. Może ktoś ma jakieś porównanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka2 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 komalo jestem w tej samej sytuacji co ty, tez mam dylemat czy czekac do kwietnia , czy teraz cos szukac na szybkiego i stwierdzielm , ze bede teraz szukac , jak cos wpadnie fajnego to wezme , a jak nie to w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Jesli widziales jakas okazje to sie pospiesz, targi w kwietniu akurat wypadaja na sezon i handlarze dobrze o tym wiedza, jak nie masz okazji specjalnych to poczekaj na bazar. Wiec jak masz porownanie, a najlepiej z allegro itp to nie czekaj jak cos ciekawego jest. Jak sklep wprowadzi nowa kolekcje to starej albo sie pozbedzie albo zniknie ona na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gossy Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Czy w takim razie lepiej kupować teraz czy poczekać jeszcze ten miesiąc? Jak uważacie?Kupuj teraz - sklepom przedluzyla sie zima i sa bardziej sklonni do upustow.Poza tym poki zimno masz wiecej czasu na ogladanie i przymierzanie, nie bedziesz tracil czasu jak bedzie juz cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi