Hubert-Moto Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Witam!Ja poszukuję filmu Straceńcy (Born Losers) podobno bardzo dobry film, ale nigdzie nie mogę go znaleźć ;| A i poszukuję takżę emitowanego jakiś miesiąc temu odcinka "Pojazdów wojskowych", które lecą na Discovery Civilisation. W odcinku, którego poszukuję porównywano BMW R 75 i Zündappa KS 750. Może ktoś z was nagrał? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Ostatnio w telewizji leciałą akademia policyjna (niewiem jaka część, ta co akcja dzieje się w moskwie :P ) Jest tam scena jak ruscy pomykają Uralem z koszem :] ale jakoś kalecznie wychodzi im ta jazda ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzior Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 http://video.google.pl/videoplay?docid=-71...481788436&q=uaz Film w wiekszości poświecony sovieckim samochodom terenowym, ale jest też Dniepr MT 10 po pierwszej minucie jest wstawka o tym zaprzęgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomches Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Ja ze swojej strony bardzo polecam Roadside Prophets , pod polskim tytułem Przydrożni prorocy :D Ogadalem go pierwszy raz jak mialem jakies 10-12 lat :icon_biggrin: zapamietalem szczegolnie Triumpha Bonneville'a(jak dobrze pamietam :) )ktorym smigal jeden z glownych bohaterow.Naprawde warte obejrzenia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 ja oglądałem kilka razy film "ghost rider" naprawdę spoko film jeśli chodzi o motocykle. A w "samych swoich" wyparzyłem shl m11 jak stoi sobie pod płotem - to pierwsza część sagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danang Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Kończe ściągac Hells Angels On Wheels.... ale nigdzie nie moge znaleźć polskich napisów :biggrin:. Czy może ktos z was mógłby mi podesłać? :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Kończe ściągac Hells Angels On Wheels.... ale nigdzie nie moge znaleźć polskich napisów icon_sad.gif. Czy może ktos z was mógłby mi podesłać? notworthy.gifPozdrawiam musze cie zmartwic, ale rowniez napisy szukalam i nic z tego. film moim zdaniem bardzo ciekawy i warto obejrzec. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi