druid Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Witam wszystkichZachorowałem ostatnio na w/w motocykl, czy jest ktoś na forum kto jest szczęśliwym posiadaczem tego mastodonta? słyszałem wiele pozytywnych opinii, ale zmartwiła mnie wiadomość że już nie jest produkowana. Prosze o opiniehttp://motorcyclecruiser.com/tech/valkyries/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Witam, może tu coś znajdziesz www.valkyrieriders.com [ Dopisane: 05-03-2006, 21:56 ]lub www.valkyrieriders.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koobra Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Masz dobry gust. Swietna maszyna. Niestety nie mam szczescia posiadac Valkyrii, ale co sie odwlecze ...Od 2003 nie jest w produkcji (w 2004 byla jeszcze limitowana seria 'Rune' w USA, ale to troche inna bajka), fakt, ale dlaczego sie tym martwisz? Rzuc okiem na eBay'a, tam zawsze jest kilka wystawionych w Europie, przynajmniej drugie tyle w Stanach. Przy cenie tego cacuszka kalkuluje sie chyba sprowadzic. P.S. W numerze lutowym 'Swiata Motocykli' jest o Valkyrii zgrabny artykul, polecam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eda Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Ja też zachorowałem w zeszłym roku w pażdzierniku.W lutym udało mi się nabyć tą piękną maszynę.Narazie,wiadomo-stoi w garażu-aura,choć już 3 razy w tym miesiącu odbyłem małe,kilkudziesięcio kilometrowe przejażdżki.Poprostu poezja.Prowadzenie,mimo swojej masy-bardzo łatwe.Piękny odgłos z rur wydechowych i to przyśpieszenie i moment.To są rzeczy o których nie można pisać,to trzeba poprostu przeżyć.Nic więcej nie mogę powiedzieć,poza tym że czekam aż ta pier*****zima sie skończy i będzie można pogonić te 100 kucyków.Ale wiem napewno,że to jest TO,jazda takim sprzętem podnosi adrenalinę na maxa i nie jest to motor dla ludzi niedojrzałych,szukających mocnych wrażeń bo można się trochę przeliczyć z własnymi umiejętnościami.Poprostu ten motocykl wzbudza respekt,nie tylko na drodze,wśród innych ale nawet u osoby ktora go dosiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finlandia Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 choć już 3 razy w tym miesiącu odbyłem małe' date='kilkudziesięcio kilometrowe przejażdżki[/quote'] EDA - szczerze Cię nienawidzę ;) :banghead: :P :banghead: :banghead: :banghead: :evil: (cokolwiek to znaczy...............) Pozdrawiam ;) SUOMI [ Dopisane: 06-03-2006, 23:31 ]....Gdybym mógł w tej chwili wybierać, czy go lymi rękami udusić Ciebie czy ...np. Giertycha....bez chwili wahania wybrałbym Ciebie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Barrrrrrrrrrrrdzo serrrdecznie pozdrawiam, FINLANDIA FOREVER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 WitamMój kolega ma tego mastodonta. Miałem okazję z nim jechać, no to robi wrażenie. Nie mogłem usiedzieć w miejscu bo lądowałem na nim lub na oparciu. A bulgotu nie musiałem słyszeć bo czułem go w zoładku. Fajnie się jedzie za taką maszyną naprzykład na zlocik. Wszyscy uciekają na boki, tak jakby sunął przede mną klin ;) To ta lepsza strona. Gorsza to taka że znam takich motocyklistów którzy twirdzą że ta maszyna jest dla pedałów 8O nie rozumiem takiej postawy i nie udało mi się dowiedzieć dlaczego. Więc sam sobie wytłumaczę - poprostu prosta zazdrość :? . Pozdrawiam Walkvrie Riders. :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eda Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Błażej,ty masz tak i tak przechlapane za ten pobyt w miom mieście i.....wiesz za co.Trzymaj się z dala ode mnie jak będziemy jechać bo ciebie rozwalcuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finlandia Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Eda - grozisz, czy ostrzegasz !? Jest takie piękne łacińskie przysłowie (zdecydowanie branżowe, wręcz "hydrauliczne" powiedziałbym): Gutta cavat lapidem, non vis sed sepe cadendum (za ortografię nie ręczę, bo to z okresu pierwszych fajek w szkolnym kiblu, przytulanych prywatek i ....takich tam "szeri, szeri lejdi" na "osiemnastkach" :oops: Kropla drąży kamień nie siłą lecz częstym padaniem ! Co w wolnym tłumaczeniu jednego z moich kolegów brzmiało: "Nie w twarzy zabawa!". To moje ostateczne stanowisko wobec nieskończonej mnogości Twoich nowych cylindrów przeciwko moim dwóm starym. Amen ;) Co nie umniejsza w żadnym stopniu mojej do Ciebie szczerej nienawiści :P . Raz - za fajne moto. Dwa - za to, że kiedy ja jeżdżę na szufli do odśnieżania to Ty bezwstydnie donosisz, że właśnie odbyłeś kolejną motocyklową przejażdżkę. I to ma być ku*wa sprawiedliwość :buttrock: :D :) :banghead: Ja wysiadam :!: :evil: :evil: :evil: Pozrawiam spod śniegu ;) wku**wiony ;) SUOMI [ Dopisane: 08-03-2006, 00:27 ]PRECZ Z CENZURĄ !!!CO JEST SHREKU NIE TAK W SŁOWIE "wku**wiony", ŻE WYCINASZ Z NIEGO CAŁĄ ESENCJĘ :?: 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eda Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Błazej -masz szczęscie że ciebie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalF Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 wielkie i brzydkie....ale to kwestia gustu....... wybralbym boss-hossa....jezeli mialbym kupowac cos takiego....oczywiscie tego 500KM..wersja 350KM..podobno jest dla kobiet...hahaha..pozdrawiam... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Nie ma powodu do zmartwienia :biggrin: Bez problemu można kupić w USA maszynę używaną (zeszłego roku były jeszcze 3 szt. nowe, w skrzyni z roku 2003), części dostępne bez żadnego problemu ... kolegów w Polsce kilkudziesięciu (polecam naszą stronkę www.valkyrieriders.com.pl). Jedna uwaga - nie polecałbym sprowadzanych do Polski i sprzedawanych za niską, jak na te maszyny, cenę egzemplarzy, które na 100 % są powypadkowe. Naprawdę dobry i sprawdzony egzemplarz z pewnych rąk kosztuje grubo powyżej 40 tys. a okazje 25 % tańsze należy raczej omijać. A co do jazdy - no cóż ..... trzeba spróbować, to zupełnie inna jazda, niż klasyczną V-ką - bez wibracji, dostojnie, a jednocześnie 4 sek. do 100-ki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Hmm mam mieszane uczucia ......dostojnie to ja mogę jeżdzić limuzyną :buttrock: ale to tylko moje subiektywne odczucie ,wole mocne V2.Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Valkyria hmmmmm motorek marzeń :) Może kiedyś się dorobie takiej np z 1998 bo ta najnowsza to już nie toNarazie pozostaje marzyc i jezdzić tym co jest ;) Ale na takim czymś chciałbym kończyć kariere motocyklisty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan.boczek Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 ja jezdze tym motocylkem od 5 lat (kupilem nowego w salonie).moge sie o nim wyrazac w samych superlatywach - wart kazdego zaplaconego grosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Witaj Panie boczku! Przeskoczylismy z Jeep.Org.Pl? Pozdro! INTRUZ :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi