qba Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 No odblokowaną mam DT, ale chyba żeby dobrze ustawić to trzeba "coś" innego też dobrze poustawiać... Jakie cos?? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Na takim oleju na tak bogatej mieszance, będzie kopcił. Weź qupa zastanów sie co piszesz Strzalek napisał że zabogatą mieszanke ma a ty mowisz żeby jeszcze większa robił. Ja robie R2 1/40 ale może tamten olej jest gęstrzy albo cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Dobrze Qpa napsial bo kolega robił 1:30 to ja zrobi 1:40 to bedzie mniej oleju. Poaztym dobry olej to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 A no przepraszam :oops: moja pomyłka zwracam honor. A co do oleju w lagach kiedy zmieniać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędker Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Jakie obroty powinna miec mniej wiecej dt 80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Jakie obroty powinna miec mniej wiecej dt 80? 8O :lol: DT 80 powinna mieć obroty bardzo wysokie :twisted: wtedy jest fajnie 8) . To jest oczywiście joke. Obroty na luzie hmmm to zależy od sprawności sprzętu. Mi DT 80 jak sie rozgrzeje to trzyma równo ~1,250obr/min i ani myśli zgasnąć. Pozdro P.S.byłem pierwszy wats :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Witam znow mam pytanie apropo czesci.... Teraz potrzebowal bym kupic cylinder do DT 80 LC moze byc uzywany byle szlo zrobic szlif bo u mnie okazalo sie ze juz wiecej szlifow nie mozna zrobic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 1 pojemnik z tego co pamiętam jest chyba do chłodnicy a 2 jest do dozownika oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Remy do 400 euro niestety takiej nie wyrwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Odpowie ktoś wkońcu na moje pytanie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Odpowie ktoś wkońcu na moje pytanie ? :) Jakie pytanie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi