Napiór Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 WITAM I O ZDROWIEPYTAM WIE KTOŚ MOŻE GDZIE NA ŚLĄSKU CHROMUJĄ CZĘŚCI ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Na Herbach kolego jest niklownia tyle zę drogo biorą. A swoją droga to dzisiaj o 12 jedziem do twojej miejscowości po moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryanek Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Witaj! Wszystkie swoje dotychczasowe chromy realizowałem w firmie, która znajduje się na trasie pomiędzy Rybnikiem a Żorami. Zakład czynny jest dla klienta od 8 do 15. Jeżeli byś był zainteresowany to napisz na PW - podam adres, ewentualnie telefon. Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 A zna ktos firme w kujawsko-pomorskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andirut Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Witam .Maryanek czy takie rzeczy jak hromowanie spreżyn osłonowych przewody paliwowe tam wykonają .Nigdzie nie idzie takich zdobyć ,morze ktoś coś wie POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryanek Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Witaj! Na PW podam Ci adres i telefon. Możesz porozmawiać. Chromują różne przedmioty, widziałem nawet baki motocyklowe. Firma reklamuje się właśnie możliwościami renowacji części motocyklowych. Ja - jak pisałem - nakładałem chromy i nie mam zastrzeżeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Maryanek jezeli moglbys mi przeslac namiary na PW bylbym wdziecznypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryanek Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Witaj voodoo! Na PW przekazałem adres. Wybacz, że nie wczoraj, ale byłem na delegacjiPozdrawiam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 WitamA czy ktoś ma namiar na taką Firmę na Opolszczyźnie ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi