kwas Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ernest gdzie ja kupiles za 20zl?.... Czy oby na pewno wymienia sie tloki?..one sie chyba nie zuzywaja,tylko piersicienie...Ale jam sie nie znam/... To nie czterosów ;) nie ma tak dobrze :icon_eek: trzeba wymieniać tłoki bo w wyslionych dwusówach one zużywają się w zastraszającym tempie :D no chyba ze np. pękł pierscien ale tłok jest jeszcze swiezy, wtedy mozna kupic tylko nowe pierscienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ee koles dalej tej RSki nie sprzedał tak BTW, zaczął coś krecic, wiec se dałem spokój :] Teraz znalazłem fajną Cagivkę Planet, ale ma jakieś "drgania na silniku", koles nie umie tego dokładnie wytłumaczyc, motocykl miał wymieniany tłok a ja sie boje ryzykowac, bo motocykkl stoi ode mnie o 560km ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ee koles dalej tej RSki nie sprzedał tak BTW, zaczął coś krecic, wiec se dałem spokój :] Teraz znalazłem fajną Cagivkę Planet, ale ma jakieś "drgania na silniku", koles nie umie tego dokładnie wytłumaczyc, motocykl miał wymieniany tłok a ja sie boje ryzykowac, bo motocykkl stoi ode mnie o 560km ;) I jest ona z Bielska Białej? Jak tak to odpuść sobie...Gość który kupił ode mnie mito też oglądał tą planet.Krótko mówiąc tragedia..., na darmo zrobił 680 km w jedną (!) stronę.Moto poobjane gdzie tylko się da, korbowód na***rdala jak by się to wszystko zaraz miało rozpaść itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Wielkie dzięki Hazell, umawiałem sie juz na ogladanie, bo motocykl mi sie bardzo podoba ;) Mi chodzi o tą z Bielska Białej :icon_eek: Zanim coś znajde popytam na forum :D Hehe, dzieki jeszcze raz :] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ile on teraz za nią chce? 3000 zł?Wcześniej chciał chyba 3500 :icon_eek: niby cena mała jak za ten rocznik ale trzeba w niego jeszcze duzo, duzo włożyć...pierwszy raz oglaszał te moto chyba z rok temu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Co Ty ;) On aukcje ma wystawioną za 3000zł a w opisie napisane, że cena to 4000zł :icon_eek: Mailowałem z nim, mówiłem, ze znalazłem stare aukcje i tam było taniej, a on na to, że wymienił linke, opony i coś jeszcze :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi