01kriters Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 http://www.vidilife.com/index.cfm?campaign...DDB-4CAD-8895-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 dobre!! jedno pytanie mam mozna w jakos sposób na twardym dysku to zapisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 http://media.vidiLife.com/video/2006/2/2/3...6639/498373.wmv bite :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 ożesz 8O , kurna jeden z tych filmów które trzeba oglądać przynajmniej raz na 2 tygodnie ... w sezonie częściej :roll: złamany palec dość drastyczny ale połamany kręgosłup.. :? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 z całego filmiku najbadziej żal mi panienki w różowych spodenkach, bez kasu i ochraniaczy jako plecaczek.. i stoppie.. co za debil :/ jakoś nie jest mi ich żal :D wszystkie gleby były przy stuntach więc musieli liczyć się z konsekwencjami niepowodzeń :buttrock: co innego filmiki z prawdziwych ulicznych wypadków.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 http://media.vidiLife.com/video/2006/2/2/3...6639/498373.wmv bite :buttrock: Kurde bekriss jak Ty to robisz?Często chciałbym coś na dysku ale nie wiem jak się za to zabrać :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
505iK Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 jest takie cos jak zrodlo strony.. widok :arrow: zrodlo strony :D i tam najlepiej ctrl-f i wpisujesz wmv ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 z całego filmiku najbadziej żal mi panienki w różowych spodenkach, bez kasu i ochraniaczy jako plecaczek.. i stoppie.. co za debil :/ jakoś nie jest mi ich żal ;) wszystkie gleby były przy stuntach więc musieli liczyć się z konsekwencjami niepowodzeń :D co innego filmiki z prawdziwych ulicznych wypadków.. ...no bardzo mądry jesteś, poprostu brawo za podsumowanie!!Jak ty sie połamiesz też nie będzie nam cie żal bo przecież "musisz sie liczyć z konsekwencjami niepowodzeń" wsiadając na motor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 z całego filmiku najbadziej żal mi panienki w różowych spodenkach' date=' bez kasu i ochraniaczy jako plecaczek.. i stoppie.. co za debil :/ jakoś nie jest mi ich żal :banghead: wszystkie gleby były przy stuntach więc musieli liczyć się z konsekwencjami niepowodzeń ;) co innego filmiki z prawdziwych ulicznych wypadków..[/quote'] spidi masz racje michasiak fakt ze wiecej ryzykują ale gleby przy stuncie bola tak samo jak z "ulicznych wypadków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi