dofo Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Czym w praktyce roznia sie: 1) Philips BLUEVISION2) Philips SILVERVISION3) Philips VISIONPLUS +50% Nie interesuja mnie odpowiedzi: cena, wygladem, opakowaniem itp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Bluevision - jak sama nazwa wskazuje daje niebieskawy kolor światła Silvervision i VisionPlus dają białe światło ale zdecydowanie jaśniejsze od standardowych żarówek halogenowych z zachowaniem tej samej mocy. VisionPlus - uzywam od dwóch lat w samochodzie i moge je z czystym sumieniem polecić. Jeżdżę na światłach non-stop i w tym czasie wymieniłem spaloną żarówkę tylko raz. Silvervision (+100%) podobno daja jeszcze jaśniejsze światło od VisionPlus ale ich nie sprawdzałem więc nie wiem jak to wygląda w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 ja mam Bluevision i sobie chwalę,mają bardzo zime światło - patrząc z przeciwka dosyc się wyróżnia - a więc większa szansa, że zostaniemy dostrzeżeni.z pozycji kierowcy nie ma się do czego przyczepic - w nocy dobrze widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Silvervision i VisionPlus dają białe światło ale zdecydowanie jaśniejsze od standardowych żarówek halogenowych z zachowaniem tej samej mocy.Silvervision (+100%) podobno daja jeszcze jaśniejsze światło od VisionPlus ale ich nie sprawdzałem więc nie wiem jak to wygląda w praktyce. Nastepnym razem radze uwazac na plotki. Pogooglowalem i SilverVision to zarowki do kierunkowskazow :buttrock: W tej chwili szukam jakiegos porownania VisionPLus oraz BlueVision. EDYTA:Z tego co ponownie wyggoglowalem wynika, ze VP maja wiekszy zasieg, a BV maja lepszy kolor. Czyli BV nie jest niestety inna wersja VP o przyjemniejszym dla oka odcieniu swiatla. Dziekuje panstwu za uwage :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Ja polecam Power2night Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi