komalo Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Dzisiaj mierzyłem sobie w sklepie kurtkę i spodnie Modeka Rookie i przyznam, że pasują mi zarówno funkcjonalnie, kolorystycznie i cenowo (kurtka 440 lub 550 a spodnie 545 złociszy). Czy ktoś może ma taki zestaw (lub przynajmniej kurtkę) i może przekazać swoje doświadczenia? Sezon coraz bliżej i zbliża się termin podjęcia przeze mnie decyzji o zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Jeżdżę w kurtce Modeka Brisbain, ale portki mam właśnie Rookie - mogę polecić, sprawdzają się w intensywnym deszczu, a jak założysz do nich podpinkę, możesz śmigać komfortowo przy bardzo niskich temperaturach (poniżej 10' C). Ze dwa razy lekko przepuściły wodę w okolicach kroku podczas ulewy, ale chyba miałem coś źle zapięte; zawsze możesz je dodatkowo zaimpregnować preparatem w sprayu. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 A ja mam kurtke i mysle zeby dokupic spodnie. Jest wlasciwie nieprzemakalna i ma sporo pojemnych kieszeni. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Ze dwa razy lekko przepuściły wodę w okolicach kroku podczas ulewy' date=' ale chyba miałem coś źle zapięte; zawsze możesz je dodatkowo zaimpregnować preparatem w sprayu.[/quote']Czy to nie wynikało przypadkiem ze sposobu jej zapinania? Widziałem inne kurtki innych firm z zamkiem przypinanym z tyłu do spodni a ta kurtka ma zapiecie 'sama do siebie' od tyłu do przodu przez krok. Mi to w sumie nie przeszkadza, tylko właśnie zastanawiałem się czy nie będzie to powodowac przemakania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi