poonani Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Witam, chcę sprzedać skuter ale niebardzo wiem ile moge za niego skasowac, więc byłbym wdzięczny jeśli ktoś mógłby mi pomoc ustalić cenę.Skuter: Piaggio ZIP FRRocznik: '97Przebieg: ok 12k kmStan: BdbZdjęcia: www.bikepics.com/members/zenon638 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Jak dostaniesz 3200-3500zł to byłoby dobrze - ceny lookałem na allegro :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Jak dostaniesz 3200-3500zł to byłoby dobrze - ceny lookałem na allegro :] wow, nieźle sie zapowiada, ja chce marne 2500 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 2500 możesz krzyczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Jak dostaniesz 3200-3500zł to byłoby dobrze - ceny lookałem na allegro :] No co ty tyle nikt nie da... chyba że jakiś ŁOŚ :lol: Wystaw za 2500-2600zł. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Daj 2800 do negocjacji. Jeśli ktoś niebędzie sie targował to bedziesz troche do przodu, jeśli jednak będzie to i tak niebędziesz w plecy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Hm na allegro po tyle chodziły :)Warto spróbować mi sie udało sprzedać drożej niż kupiłem a w tym czasie nic nie wymieniałem - nie kłamałem, kupujący wiedział o wszystkich wadach motocykla 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 wystaw coś koło 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 a najlepiej w jakich mediach to wystawić, bo mam zamiar puścić to w otomoto (bedzie sie wyswietlac w allegro) a poza tym to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Anonse - taka gazeta z ogłoszeniami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 pojedz na jakąs gielde i moze uda ci sie go sprzedac za te 2600-2700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 pojedz na jakąs gielde i moze uda ci sie go sprzedac za te 2600-2700 a wiesz może gdzie w pomorskim jest taka giełda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi