kacper_84 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Czy sa kufry czy jakies torby do Cbr 600 f3 ?? Bo ja wogole nie jestem w tym temacie choc troche zorientowany a latem zamierzam wyskoczyc gdzies dalej i bardzo by sie przydaly.Szukalem w neci i znalazlem do cbr 1100. Moze pasuja od jakis innych moto. I jakie sa koszta. Doradzcie cos.Pozdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Kufry sa uniwersalne do wszystkich motocykli, cala sprawa zamyka sie na znalezieniu systemu mocowania. W sieci spokojnie znajdziesz za niewielkie pieniadze (okolo 100 EUR) uzywany system Givi Wingrack. Nowy kosztuje okolo 1000PLN (wingrack + zestaw adaptacyjny so CBR 600 F3). Do tego kupujesz kufry. I znow w sieci spokojnie komplet kufrow uzywanych za okolo 300 EUR wyrwiesz, nowki to juz koszt okolo 2000 PLN (zalezy jakie modele, rozmiary). Na swoim przykladzie powiem, ze na ebay.de kupilem komplet: Givi wingrack2 + zestaw do CBR 600 F4 + givi maxia E52 52l + 2x givi E360 40l za 251,21 EUR + przesylka 45 EUR + przelew do Belgii 132 PLN. Wszystko jest w stanie IDEALNYM jakby w ogole nie bylo uzywane. W Polsce w sklepie kosztowalo by mnie to wszystko okolo 3200 PLN (co daje jakies 800 EUR) wiec po co przeplacac jesli nie widac roznicy :) Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 A co z torbami bocznymi??? Wie ktoś które na 100% pasują do F3? Potrzebny do nich jakiś stelaż czy tylko wiesza się i wiszą? :clap: Chodzi mi o coś takiego: http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....0e0debf850f50a6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 No właśnie jak jest z tymi bocznymi torbami zakładanymi bez stelaża ?? W starszych F3 z "wąskim tyłem" pewnie nie bezie problemu bo cały balast będzie spoczywał na kanapie. Jak to będzie wyglądało w przypadku F3 z 97-98 w których boczne owiewki sporo wystają poza obrys kanapy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Witam Ja sobie takowe torby właśnie kupiłem tyle tylko ze firmy Moto-Detail a mam cbr f3 z 98roku. Przymierzałem je i pasuja jak zrobie zdjęcia to podeśle linka - sami zobaczycie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Super by było, napisz jeszcze gdzie za ile i w ogóle najlepiej się rozpisz jak najobszerniej. Czy znalazłeś jakieś alternatywy które też pasowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 I co? Taki ważny temat dla mnie ucichł???Napisz coś chłopie bo Ci na PW żyć nie dam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi