.:SoBoL:. Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Polak potrafi i wcale nie jestesmy tacy niedoceniani... Jak czytałem wypowiedzi Tony'ego B po naszym SFF' date=' to chwialił naszych chłopaków![/quote']Tony D.A SFF to klapa kto był ten wie Przyznaje nie byłem... widziłem tylko kilka filmików... nie było tak tragicznie wg mnie.Nie mozna nas porównywać z wiarą z US przecież :/ Eh Toniego przechrzciłem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Polak potrafi i wcale nie jestesmy tacy niedoceniani... Jak czytałem wypowiedzi Tony'ego B po naszym SFF' date=' to chwialił naszych chłopaków![/quote']Tony D.A SFF to klapa kto był ten wie Przyznaje nie byłem... widziłem tylko kilka filmików... nie było tak tragicznie wg mnie.Nie mozna nas porównywać z wiarą z US przecież :/ Eh Toniego przechrzciłem :oops: Bielawa była tragiczna nie przez zawodników ale przez organizatorów, organizacje(pogode pomijam bo na to nikt nie maiłwpływu...)i ogólne podejście do całego tematu(wyzysk maxymalny i nic innego sie nie liczy). Ale wreszcie koniec monopolu oszołoma M.K. który gotów cały kraj do sądu pozwac... niech sie buja i udławi tą swoja bielawą.Sami sie okrzyknęłi organizatorami mistrzostw polski we freestyle'u chociaż tak naprawde gówno o tym wiedzą i nie mają do tego żadnych praw(na tej zasadzie to każdy moze zrobicimpreze, zaprosić paru kozaków i okrzyknac zwyciężce mistrzem kraju :lol: ) W tym roku marne szanse że zobaczycie tam kogokolwiek kto liczy sie w kraju w te klocki więc bęzie to tylko i wyłacznie pokaz dawany przez kogoś kogo zaprosza i komu zapłacą żeby tam wystapił.Za to mozecie być pewnie że odbędą sie inne naprawde konkretne imprezy na których będa niemal wszystkie ekipy i indywidualni stunterzy którzy coś w tymkraju znaczą plus zaprzyjaźnione ekipy z za granicy i napewno nowe talenty... 8) Wreszcie sie ruszyło!Pierwsza już w drugiej połowie kwietnia w stolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Pierwsza już w drugiej połowie kwietnia w stolicy...Spidi to będzie przy okazji "rozpoczęcia sezonu" na Bemowie czy oddzielna impreza :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Pierwsza już w drugiej połowie kwietnia w stolicy...Spidi to będzie przy okazji "rozpoczęcia sezonu" na Bemowie czy oddzielna impreza :?: narazie nie chce za dużó wam pisac o szczegółach bo nie jestm organizatorem a niebawem napewno pojwia sie oficjalne info ale tak, chodzi o bemowo(to będzie jedna z atrakcji imprezy) ale już nie organizowane przez Kubiaka tylko przez zupełnie innych ludzi... A to co wcześniej pisąłem nie dotyczyło Kubiaka bo nie on ją organizuje ale inny wykręcony jegomość o tych samych inicjałach(wszyscy wiedzą o kogo chodzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Druga czesc gotowa http://www.bel.vectranet.pl/~exbelchatow/s...land_part_2.wmv No co jest tylko mi ten link nie działa :?: :) Potrzebny jest jakiś download manager żeby to zassać :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Bardzo chętnie bym sie przejechał na konkretną impreze tego typu! więc jak bedziesz cos wiedział to wrzucaj info !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 krotko i szczerze- swietna robota Lukasz_SE gz :D ... muzyczka i caly ogol :( ... az w czlowieku robi sie lepiej. pozdr! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_SE Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 mi oba linki dzialaja...jak komus nie dziala link do drugiej czesci to moze sprobowac tutaj :http://rapidshare.de/files/15255666/stuntp...part_2.wmv.htmlNa dol strony,klikamy na "free",czekamy, wpisujemy kod ktory sie tam pojawi i sciagamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fasad Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Obydwie częśći są super , świetny montaż :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Jak dla mnie bomba!!! :) http://www.ordifreestyle.com/ też można popatrzec... B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi