diabel Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Witam!Kolaga ma problem w Simsonie z światłami. Jest to Simson z instalacja 6v i problem polega na tym ze światła działały normalnie a teraz żarówka sie tylko lekko żarzy. Co moze być tego przyczyną? I jeszcze jedno pytanie jak mozna zmierzyc napięcie cewki na magnecie? :lol: Dzięki.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 jak mialem zepsuta stacyjke i nieraz niestykalo cos tam dobrze to mialem tak samo, ale to raczej malo prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 teraz żarówka sie tylko lekko żarzyJa tak miałem jak źle podłączyłem diode( podświetlenie licznika ) do przedniej lampy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 ja tak mam jak przelacznik od swiatel nie laczy wcisnij go do konca w jedna albo druga i sprawdz.... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi