Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Lutego 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Eeeextra!! Niesamowity zrobili ten komin z tyłu!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 czy nie bedziesz sobie topil pięty? raczej nie bo już mierzyłem i do pięty brakuje 2cm ;) a jak coś to osłonę z carbonu dokupię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 piekny wydech :twisted: ,ciekawe jak brzmi,kiedys ogładałem R1 z takich wydechem,nie pamiętam nazwy ale pieknie brzmiała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 To jest ten Devil z takim płaskim i smukłym, owalnym wylotem?tak jest owalny wielki wylot taki jak tu ło matko boska 8O nie chciałbym stać za Tobą z otwartą szybką w kasku np. podczas twojego startu spod świateł :twisted: - no chyba, żebym wiedział na 100%, że mają wolne łóżko w pobliskim szpitalu na oddziale toksykologii :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 no chyba, żebym wiedział na 100%, że mają wolne łóżko w pobliskim szpitalu na oddziale toksykologii no wiesz :? moje moto jest ekologiczne :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 no chyba, żebym wiedział na 100%, że mają wolne łóżko w pobliskim szpitalu na oddziale toksykologii no wiesz :? chciałem przez to tylko powiedzieć, że nieziemską wielkość ma wylot tego wydeszku.... :twisted: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 chciałem przez to tylko powiedzieć, że nieziemską wielkość ma wylot tego wydeszku.... wiem wiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi