marcel119 Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Skoro tak dbamy albo próbujemy zadbać o kondycje oraz sylwetkę, to pozwolę sobie zamieścić linka do ćwiczeń siłowych. Są tam bardo fajnie pokazane i opisane wszystkie ćwiczenia. http://www.kulturystyka.pl/atlas/morze się to komuś przyda a morze nie, w każdym bądź razie nie zaszkodzi .pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 ale jak bedzie cieplej to chyba zaczne na rowerze do pracy jeździćz tego co pamietam to daleko masz :banghead: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 ja na rowerku jezdzic nie lubie i nie moge bo kolano mnie boli za to w weekendy cwicze miesien piwny ;) psychicznie to MOtocros ogladam :banghead: a z wydolnosciowych to treningi z dziewczynami sa dla mnie najlepsze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja robie tak : np jak mam isc do jakiegos kumpla to biegne :] czesto mi sie tak zdaza. Jezdze rowerem , pamietam ostatnio -1 a ja bike pod dupsko i do kumpla 4 km smigalem , wycisnelem z siebie wszystko co mialem , tak dalem sobie popalic ze jak kumpel mi drzwi otworzyl to prawie pluca wyplulem a z powrotem to samo . 3x WF w szkole . I zawsze przed snem 120 przysiadow i 60 papek . W kilku seriach :mrgreen: ma sie rozumiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja najczesciej biegam albo na baseniku ktytym pomykam- na kondycje basen i bieganie to najlepsza sprawa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu_Yo Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja trenuje podnoszenie butelki z piwem średnio 3 razy w tygodniu, kondycje poprawiam u dziewczyny a psychicznie nastawiam sie oglądając M jak ... motocykl ;):) A serio to czasem na rowerze i biegi do tramwaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 ja mam 2wuefy w tygodniu 1basen przed spaniem troche pompek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Zapóźno chłopaki teraz zaczynać trening :lol: .Ja zacząłem od końca października.biegam co drugi dzień systematycznie cos koło 7km,2 razy w tyg siłownia,i pływanie.I narty biegowe ale to tak raz na tydzień. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 silownia i czeste wyjazdy na deske . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Ja trenuje wytrzymałościowo pompki i drążek. Trenuje codziennie. Najcześciej późno w nocy przed snem. Robie 120 pompek w 2 seriach po 60 z przerwą 2 min oraz 8 pełnych podciągnęć na drążku (ktoś powie mało ale po pompkach to jest ciężka wojna z samym sobą :) ). Teraz zaczynał robić pompki na jednej ręce ale cięzko to idzie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Ja chodze systematycznie na siłownie od wrzesnia . Gram w siatke i piłke nożna także moja kondycha jest cały czas zajebista. 8) Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Najcześciej późno w nocy przed snemNie jest dobrze cwiczyc przed snem, serce se wysadzisz itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Dwa treningi 5 razy w tygodniu.Dwa treningi hala,trzy siłownia.Teraz trener dokłada dodatkowe kilogramy na moją prosbe bo przesiadam sie na 125cc cross albo 250 hard enduro to bede musiał miec sie czym trzymac tego wszystkiego;).Ogólnie to mam niezly za***ierdol.Kamikaze w póznych godzinach twoj orgaznizm juz spi i nie ma siły.Rano zrób to samo co robisz w nocy to przyjdzie o wiele latwiej i zrobisz 140 pompek i 10 podciągniec.21-22 godz. najlepszy czas na sen. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramis1986 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Ja też ćwiczę przed samym snem. Jakoś wtedy mi sie najbardziej chce bo mam dużo czasu i się nigdzie nie spieszę itd. A zmęczenia nie czuję jakiegoś większego niźli miałbym ćwiczyć nad ranem. Może to nie jest odpowiednia pora, ale w dzień to mi się nie chce więc dobre i to. Ja staram się ćwiczyć 5 razy w tygodniu. Najpierw rozgrzewka i rozruszanie stawów, potem lekkie ćwiczenia rozciągające a następnie pompki (na razie 80 w 3 seriach, ale ilość szybko rośnie), potem brzuszki i na koniec troche przysiadów. Ćwiczę tak od jakiś 3 tygodni z przerwami, planuje wprowadzić jeszcze podciąganie na drążku i hantle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Ja mam 4 godz.wf'ów tygodniowo :) Czasami robie pompki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi