Bartos_SzPaQ Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 mam problem, ostatnio w komarku zepsul mi sie frez tam na tej czesci przy koszu sprzeglowym(niewiem jak ona sie nazywa) zalozylem druga i po 2 dniach to samo chyba odkreca mi sie nakretka i przez to frez sie psuje ale gwint na wale i nakretce jest ok. jak mozna to zabezpieczyc zeby nakretka sie niepoluzniala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 oryginalnie jest zabezpieczenie tej nakretki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 jakie? [ Dopisane: 26-02-2006, 17:13 ]bo na tej zambatce obok mam taką podkladke zagieta z dwoch stron o to chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 jedna strona z zagietą blaszką na srobea drugi koniec szedł bodajze w stronę zabieraka i jakos to blokowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszN Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Może masz juz rozpiepszony frez na wale i psuje on potem frez na zabieraku?? co do podkładki nakrętki, mi zawsze starczyła zwykła spręzynowa+mocne dokręcenie i żadnych innych kombinacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Popieram z tymi podkladkami to jest dobry i orginalty patent. Kumpel jak nie chcial sie bawic z podkladkami t zalozyl nakretke samokontrujaca. 8) Ale podkaladka mi sie wydaje najlepsza. pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 jeśli śruby się odkręcają polecam Loctite... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 jeśli śruby się odkręcają polecam Loctite...tzn?? frez jestok i tak samo gwint tyle ze tej podkladki niema, a ma moze ktos zdjecie jak to ma byc zalozone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 loctite to jest taka masa bardzo podobna do kleju wogle tego jest masa do roznych zastosowan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi