emil1005 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Hehehe, utwaorzyłem forum dla posidaczy rg i osób które zamierzają je kupić ;) http://rg80.xx.pl/ rejestrujcie się :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Hehehe, utwaorzyłem forum dla posidaczy rg i osób które zamierzają je kupić ;) http://rg80.xx.pl/ rejestrujcie się ;) Chwała Ci za to szeryfie, zajrze z pewnością :) ;) . A czy ktoś moze mi odpowiedzieć na mojego wcześniejszego posta w tym temacie?? :icon_twisted: PzDr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Polskiej strony raczej o tym moto nie ma. A przy kupnei to na wszystko. Czy lakier oryginalny czy moto jest proste. Popatrzec takze na stan gumowych elementów, zębatek i łancucha i jak to się ma do przebiegu.czy owiewki nie byly klejone. ogólnie na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Hmm. przy kupnie używanego moto zawsze trzeba brac pod uwage to, ze bedziesz musiał sporo ponaprawiac zanim bedzie dobrze jeździło. :D ale to dobrze, bo dzieki temu można poznac moto od środka i wiemy czym jeździmy. LOL. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) tak czytam o tym suzuki Rg i mi sie wydaje że to będzie moje kolejne moto po TS'ce:] możę nie w tym sezonie ale postaram sie na następny sezom zamienić TS na RG:] Edytowane 7 Maja 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi