DiboS60 Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 No taj wate:) Moze byc szlkana jak nie masz specjalnej:) Czy podejdzie wydech to nie wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Dibo a może mi powiesz dokładniej jak zapłon przestawić??Bo rozebrałem i tam dalej nie wiem na pokrywie jest koło z cewkami i tam jest regulacja ale ona nic nie daje.Wie ktos gdzie kupie plastiki do crm bo nigdzie nie moge znlezc. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomAir Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 OK!! Dziekuje wszystkim za odpowiedz. Udało ci się coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Ja W MTx przestawilem do konca w prawo i zwiekszyly sie obroty i reakcja na gaz :)Kolega mial w mbx od nowosci nierozbierana i zablkowana tak ze mial prawie do konca w lewo ;) W Crm mysle ze bedzie podobnie chyba ze jeszcze blokada na cdi ale to watpliwa sprawa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomAir Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Znalazłem wątek w sieci na temat odblokowania W8. http://groups.google.pl/group/uk.rec.motor...99125fff5f3b97f Autor pisze że europejska wersja ma 26 hp, a exportowane 16,5hp. Na mojej jest naklejka unlimited, więc może nie ma blokad? Dyskutanci sugerują kilka możliwości ograniczeń:- wlot powietrza - zastawki w wydechu- zwężka pomiędzy gaźnikiem a cylindrem W Cagiva Mito z podobnym silnikiem ograniczenia znajdowały się w gaźniku (dysze o mniejszym przekroju) oraz w wydechu (dospawany dodatkowy króciec). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Tam jest mała regulacja i tylko jedna możliwosc przestawiłem i żadnej różnicy.Juz mnie wkur... ten motor.Sprawdzone chyba wszystko co możliwe.Zobacze tłok jeszcze jak bede miał czas.Z góry dzięki za jakieś porady.Jak ktoś coś wie to proszę pisać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemasVIP Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 według mnie blokada jest w tłumiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Wszystko sprawdzone czyli;dyfuzor,tłumik,krućec,dolot powietrza,zapłon,przepustnica czyli wszystko chyba :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 no tez mi sie tak widzi :| no ale co nie idzie ci ona tak jak trzeba slaba jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 No jak on 100 na maxa wyciska nie całą.Nie jest to spowodowane zębatkami bo są oryginalnych rozmiarów.Na koło to na 1 ze strzału idzie .A crm powinien iśc troche lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 no crm powinien lepiej iść i jeszcze można podgiąć listki membrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Odblokowałem łaa szedł jak przecinak zrobiłem 70km i zatarłem na tłoku.Górna krawedz tłoka sie skruszyła 5cm niewiem ze starosci czy co.Jechał tak 120-125kmh.Cylinder cały.Ktos słyszał o tłokach Meteor??Niewiem dobry bedzie jakis tanszy tłok w sumie to na torze nie jeżdze to motor nie jest baaardzo ostro uzywany.Chodzi o szybką jazde po lesie.Co polecacie??.Tłok vertexa czy podbne dobre firmy moge miec za jakies 250zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 no crm powinien lepiej iść i jeszcze można podgiąć listki membrany ;) :banghead: :banghead: Listki sa elastyczne pozatym musza zamykć membrane. Odgina sie czasem blaszki które nie pozwalają sie listkom mocniej otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi