Gość rider41 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Mam pewien problem i mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc. Chodzi mianowicie o to, że zgubił mi sie kluczyk do stacyjki mojej Jawy i w związku z tym mam zamiar go dorobić. Potrzebuję do tego wymiarów a, b oraz c z rysunku z http://img104.imageshack.us/my.php?image=jawa5wz.png . Jeśli ktoś znalazłby chwilę, by pomierzyć swój kluczyk i zapodać wymiary, będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajawax Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 z tego co pamietam to taki kluczyk pasuje od usrsusa przynajmniej u mojego wuja przy nim taki był.ale ty masz jawe ze stacyjką na baku czy na pokrywie lampy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgadza sie pasuje od ursusa. Z tego co widzę to bedzie to kluczyk ze stacyjki na baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rider41 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgadza się, zapomniałem dodać że chodzi o model ze stacyjką w baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 tez bylbym bardzo wdzięczny jesli chodzi o wymiary.mozna kupic takie kluczyki w czechach wysyłkowo ale koles chce 15 euro za wysyłkę. a moze ma tu ktoś taki na sprzedanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Tak, pasuje od ursusa.Kluczyk na wzor oryginalu mozna kupic na stronie www.skuterdebica.hg.pl lub na motobazarze w wawie gdzie firma ta ma swoje stoisko.Kluczyk kosztuje 7 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Tak, pasuje od ursusa.Kluczyk na wzor oryginalu mozna kupic na stronie www.skuterdebica.hg.pl lub na motobazarze w wawie gdzie firma ta ma swoje stoisko.Kluczyk kosztuje 7 zl. Tylko że on ma stacyjke w baku a nie w lampie a do tych w baku nie pasuje ten typ kluczyka. Ja w sklepie z częściami do traktorów dalem 3 zł :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi