Klaus Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 witam serdecznie czy ktoś zmianiał całkowicie kolor swojego motocykla i jak ma się to do przepisów a dokładniej do ksiąźki pojazdu - czy trzeba gdzieś to zgłaszać? pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Nie trzeba tego nigdzie zgłaszać. Teraz w dowodzie nie ma koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja jak rok temu rejesttrowałem skuter to koleś wpisywał kolor, ale jak sie pytałem to mówił, że to jest tylko taka dodatkowa informacja i jakby się chciało zmienić kolor to nic nie trzeba zgłaszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi