Ruleś Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Specjalnie spieszylem sie do Górska a mysla ze 3 dziewczyny beda czekaly a tu tylko Madzia - wierny kompan ! Eliza dlaczego naz zdradzasz z jakimis chopami przy mac-u ?W czwartek przyjedzcie do Fordonu - bedziemy sie uczyli piosenki na sobote, a swoja droga to dlaczego nie jechac z Bydgoszczy do Torunia przez Inowroclaw w sobote - jak beda chetni to jestem za. hmm Michal wszystko byloby ok z mojej strony tylko ze ja pocztek :icon_biggrin: mialbym w Toruniu :buttrock: czyli bez sensu !!!halo ludziska meldowac sie kto co jak i czy wogole chce !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ruleś nie myl dni !W sobote obowiazkowo do Fordonu 10 rano i pozniej jak bedziemy w dobrym humorze to pojedziemy do Ina na zakonczenie sezonu.Co do niedzieli to musimy sledzic temat w temacie Włocławek bo jak im nie wypali to nie mozemy planowac. a no faktycznie lekko sie pogmatfało a co jest w sobote o 10 w fordonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 hmm Michal wszystko byloby ok z mojej strony tylko ze ja pocztek :icon_biggrin: mialbym w Toruniu :buttrock: czyli bez sensu !!!halo ludziska meldowac sie kto co jak i czy wogole chce !!!!!!!!gdzie i na którą do fordonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Michałku ja nikogo nie zdradzam zawsze byłam wierna hahaha. Ale tak wyszło spontanicznie. Zresztą co ja się będę tłumaczyła! W czwartek postaram się być u Janusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam,o taaaakkk cbr'ka leciala tak szybko, ze prawie mi leb urwalo jak probowalem nadarzyc wzrokiem :icon_mrgreen:) i tylko pozniej bylo slychac jak obroty rosna na prostej..poza tym to ta predkosc robi kolor - wiadomo czerwone jezdza szybciej ;) pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 gdzie i na którą do fordonu?Na 10 - plebania przy ul. Sikorskiego - naprzeciwko kosciola z wysoka wieza z czerwonej cegly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Na 10 - plebania przy ul. Sikorskiego - naprzeciwko kosciola z wysoka wieza z czerwonej cegly Sory,to dla mnie za wcześnie,ale w sobotę i tak będę spiewał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Wiesz co Alex coś mi komp szwankuje. Sorki ale to nie moja wina że mnie wywala nawet z gg. A jeśli idzie o czerwony kolor i jego wpływ np. na prędkość mojej ścigawki to czemu F1 nie są czerwone? Kubica ma białego mobilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 hmm Michal wszystko byloby ok z mojej strony tylko ze ja pocztek :crossy: mialbym w Toruniu :) czyli bez sensu !!!Jak to nie jedziesz z nami do Fordonu na rano ?A z reszta jesli mowimy o wyjezdzie do Kruszwicy to jest on w niedziele a w sobote do Bydgoszczy i ew. do ina na zakonczenie sezonu.W niedziele 14 Włocławek spotyka sie o 11 przed HM wiec gdyby jechali przez Inowroclaw to w niedziele z Torunia mozna wyjechac ok 11 - 11:30 i spotkac sie w Inie ok 12.A tak apropo - motobydzia wybiera sie w ten sam dzien so Chelmna wiec propozycji jest wiele.Wyjazdy niedzielne oczywiscie sa tylko w przypadku jesli impreza u Elizy zakonczy sie przedwczesnie. http://motocyklowe.org.pl/ekg.mp3 Dla wszystkich ktorzy nie przyjada w czwartek na nauke spiewania link do piosenki - bedziemy spiewali Elizie w miejsce 100-lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Jak to nie jedziesz z nami do Fordonu na rano ? sorki ale musisz mi to jakos jasniej rozrysowac co bedzie w fordonie w sobote ( 13 ) bo nie kumam.ja mam nadzieje ze imprezka sie wam uda ale ze rowniez bedziecie mieli sily na jazde na moto w niedziele !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam,Eli nic sie nie dzieje...pewnie to jakas glupota w komputerze albo zabezpieczenia sieci...a co do kolorow to sama widzisz jak Kubica nie jezdzi na czerwono to nie ma wiekszych efektow...:crossy:musi przemalowac..a Ty myslisz, ze Biedrona to przez przypadek jest czerwona ?!? :)) pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Hej, ja jutro jezdze po toruniu od 11 rano,bo ma byc ładna pogoda i szkoda dnia,jeździć bede do 14 wiec zapraszam :buttrock: , w piatek jestem otwarta na wszystkie propozycje jeżdżenia od rana do wieczora :buttrock: jeśli oczywiscie nie złapią złe warunki atmosferyczne... w sobote jade napewno do bydzi i wieczorem jak bede wracać zachacze o Baraniego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) Moje ulubione:http://gallery.e-lukas.com/displayimage.php?album=45&pos=49(a propos - kto to ?)Megez z plecakiem z Włocławka a co do niedzieli to Włocławek na 99%(1% to pogoda) rusza po 11 na Inowrocław Edytowane 10 Października 2007 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 sobota wolna od roboty, ale ślub córki więc miłego śmigania :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 w poniedziałek najechaliśmy w 6 maszyn po nocy Toruń, przejazd przez rynek koło ratusza ok, 23:00 herbatka i powrót do domku :icon_eek: Ps. pozdrawiam Panów ze straży miejskiej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi