KingRider Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Moniq,Dobra - dzieki moze dam rade dojechac...dzis rano powietrze bylo hmmm, rzeskie ?!? 4 st. c trzeba bedzie zalozyc "cieple gacie" :) pzdrwm,AlexWieczorem to juz rzeczywiście zimno,ale w dzień super pogoda,chętnie wybrałabym sie na jakąś przejażdżke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Wieczory nie są złe, przymrozków nie ma, polatać po mieście można. Jeżeli masz ochotę, koleżanko, się przejechać - zapraszam w każde bardziej pogodne późne popołudnie lub wieczór :bigrazz: pozdrawiam p.s. i każdego z T. , kto ma czas (wszystko do uzgodnienia)p.s2 lookas - liczę na Ciebie :) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Wieczory nie są złe, przymrozków nie ma, polatać po mieście można. Jeżeli masz ochotę, koleżanko, się przejechać - zapraszam w każde bardziej pogodne późne popołudnie lub wieczór :icon_rolleyes: pozdrawiam p.s. i każdego z T. , kto ma czas (wszystko do uzgodnienia)p.s2 lookas - liczę na Ciebie :)ja w tygodniu mam troche zawalony czas bo pracuje do 22 lub do 24:00 jak nie pozniej....ale od piątku mam wolne wieczory,wiec sie zgadamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 teraz w niedzielę wybieramy się na mały lansik do Chełmna :) jak ustalimy szczegóły spotkania to dam znać :) godziny napewno jakieś południowe żeby słonko jeszcze świeciło :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) w niedzielę do chełmna, druga grupa dziduje na żwirowni w zielonce na quadach, a w poniedziałek może jakiś lansik nocny od 20:30 po bydzi, spotkanie na BP przy fordońskiej... :) Edytowane 7 Października 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 romans mieszasz :) nocny lansik jutro o 20:30 na BP na Fordońskiej :) a Chełmno i quady za tydzień 14.10 :flesje: no i lansik nocny też można powtórzyć :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 potwierdzam, nocny lansk w poniedziałek 8 października 20:30 , chełmno i zielonka w niedzielę, 14 października. Obstawka ślubna 13 X, godzina 15:00 USC w Bydgoszczy i w tym samym czasie impreza MOTOELIZY ! ważna! oraz zakończenie 13 X w inowrocławiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 i co jak mam sie rozdwoić a nawt roztroić???jak to ogarnąć?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 O Chełmno! z chęcią z wami pojade jeśli oczywiście moge wtopić się w towarzystwo :) ;dużo propozycji teraz wyszło to moze ustalimy jakiś plan wekendowy,zeby wszystkie imprezy zaliczyc,bo czas nagli...niedlugo październik itd :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 no ja jutro zapodaje do bydzi na nocny lansik(zapierdalnie) po 20 gdzies na fordonie sie spotykamy........jak co to gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) no ja jutro zapodaje do bydzi na nocny lansik(zapierdalnie) po 20 gdzies na fordonie sie spotykamy........jak co to ggNo a ja jutro w pracy cały dzień :P aaa do którejmniej wiecej bedziecie w bydzi?? bo może po pracy do was dojade :) Edytowane 7 Października 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 O Chełmno! z chęcią z wami pojade jeśli oczywiście moge wtopić się w towarzystwo :) ;dużo propozycji teraz wyszło to moze ustalimy jakiś plan wekendowy,zeby wszystkie imprezy zaliczyc,bo czas nagli...niedlugo październik itd :PTy sie nie pytaj, tylko sie "wtapiaj" :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Ty sie nie pytaj, tylko sie "wtapiaj" :) :)Si si juz nie pytam a czynie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) bedziemy gdzies ok od 20 mysle do 22 /23także chyba sie wyrobisz...... Edytowane 8 Października 2007 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Witam,Dzieki za wspolna jazde..moje zdjecia za liniem na bikerpics u dolu postu w czesci Personal.. pzdrw,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi