MichałKaczmar. Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Ja nie jade w tym roku - za malo czasu i kasy.Nasze wojewodztwo malo licznie uczestniczy w tym tradycyjnym zlocie, w zeszlym roku bylem sam, ale moze to sie zmieni w przyszlosci... jesli chodzi o ciuszki ,to maja tam markowe z gornej polki czy raczej to co znajdzie sie w kazdym sklepie motocyklowym ??Bylem i znalazlem serwis - az nie chce sie marki zmieniac.Na razie stoi dosc sporo motocykli w komisie, a sklep na razie jest ubogi - nie ma duzego wyboru ciuchow, ale cos jest.Oferuja tez przechowanie motocykli przez zime w wersji stoi po pokrowcem albo jest utrzymywany na chodzie. W okresie zimowym beda przeglady z wymiana oleju po promocyjnych cenach.Dla nieznajacych Bydgoszczy mysle ze bedzie problem trafic tam pierwszy raz bo ulica jest jednokierunkowa. Najlepiej jechac od Focha i skrecic w lewo przed opera.Namiary do serwisu:Podolska 7atel 0-52 322-52-53kom 664-73-83-93czynne od 9 do 17 Edytowane 21 Września 2007 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Najlepiej jechac od Focha i skrecic w lewo przed opera. Michał jeśli chodzi ci że jedziesz od mostów ul. Focha to nie możesz skręcić w lewo ;) chyba że od ronda Jagiellonów to przy operze w prawo w ul. Warmińskiego i potem 2 w prawo ;) to już Podolska :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) taa Michal masz racjeteraz to ja bylem sam z kuj-pomchociaz widzialem nawet kogos z pom. Edytowane 23 Września 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 taa Michal masz racjeteraz to ja bylem sam z kuj-pomchociaz widzialem nawet kogos z pom.to juz wróciłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 taa bylem z piatku na sobotew niedziele rodzinka a w ogole to nie wiem czy 3 dniowe zakoczenie sezonuwytrzymala by moja watroba :icon_rolleyes: ;) mam nadzieje, ze spotkamy sie29 września (sobota) 2007r. godz.11:00na regionalnym zakończeniu sezonu motocyklowegoktóre odbędzie się przy ul. Fordońskiej 116 (Kartodrom)spotkanie przy grillu i wiele innych atrakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Michał jeśli chodzi ci że jedziesz od mostów ul. Focha to nie możesz skręcić w lewo ;) chyba że od ronda Jagiellonów to przy operze w prawo w ul. Warmińskiego i potem 2 w prawo ;) to już Podolska :crossy: Tak pomylilem kierunek - wlasnie o ten skret mi chodzilo bo chyba innego dojazdu nie ma...Z wyjazdem tez nie ma tak latwo - trzeba jakos przebic sie do Gdanskiej.Ja bylem tam rowerem wiec pod prad i po chodnikach dojechalem bez mandatu taa Michal masz racjeteraz to ja bylem sam z kuj-pomchociaz widzialem nawet kogos z pom. Napisz czy jestes zadowolony z imprezy i bedziesz jezdzil co roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 jestem zadowolonyjak tylko bedzie odpowiednia ilosc talarowto zawsze pojade pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverCB500 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 mam nadzieje, ze spotkamy sie29 września (sobota) 2007r. godz.11:00na regionalnym zakończeniu sezonu motocyklowegoktóre odbędzie się przy ul. Fordońskiej 116 (Kartodrom)spotkanie przy grillu i wiele innych atrakcji WitamW niedalekiej okolicy odbeda sie rowniez w sobote nastepujace atrakcje dla motocyklistow:Kapele, Konkursy,Sex Show, Parada..za sprawa niejakich "...Travellers MC oraz wszystkie kluby MC..."INFO tutaj : http://it-computers.nazwa.pl/obce/travell/...id=12&Itemid=53Pytanie jest czy udaloby sie tutaj wykrzesac jakas ekipe odwazna na wyjazd tam?..i pewnie powrot po zmroku Im wiecej bedzie motocykli tym lepiej sobie oswietlimy droge :) Wycieczka zaplanowana na po ognichu na kartodromie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 u mnie odpada w sobote popoludiu mam impreze rodzinnaale wam zecze udanej zabawy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 WitamW niedalekiej okolicy odbeda sie rowniez w sobote nastepujace atrakcje dla motocyklistow:Kapele, Konkursy,Sex Show, Parada..za sprawa niejakich "...Travellers MC oraz wszystkie kluby MC..."INFO tutaj : http://it-computers.nazwa.pl/obce/travell/...id=12&Itemid=53Pytanie jest czy udaloby sie tutaj wykrzesac jakas ekipe odwazna na wyjazd tam?..i pewnie powrot po zmroku Im wiecej bedzie motocykli tym lepiej sobie oswietlimy droge :bigrazz: Wycieczka zaplanowana na po ognichu na kartodromie.Okolice piekne, chcialem sie tam kiedys wybrac. Uwazam jednak ze w tym przypadku jest to troche daleko jak na wypad popoludniowy grupa, zwlaszcza ze mamy juz zaplanowana ta wycieczke do Mogilna, wiec po co zmieniac plany.W dodatku to jest Kongres MC - miejsce nie dla takich leszczy jak my. Tam zjezdzaja sie kluby motocyklowe - najwieksze wladze i takze grupy ubiegajace sie o status klubow motocyklowych.Wle w okolice Gostycyna mozemy pojechac w jakis wiosenno letni weekend w przyslym sezonie - podobno bardzo ladny las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 No i po zakończeniu sezonu w Bydzi.Stypa jakich mało.Przynajmniej była okazja do spotkania się ze znajomymi z regionu i trochę wspólnego śmiganka :buttrock: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Witam!Mimo, że pogoda nie rozpieszcza, można jeszcze pośmigać po Toruńskich uliczkach.Niestety mój kompan ostatnio ma duuuużo pracy, a samemu to nudno jeździć.Może ktoś też ma podobny problem, to pojeździlibyśmy razem... :smile: :D Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Też dzięki za spotkanie i chwilę wspólnego polatania (i to niemal dossłownie przy zefirku :) ) Jeżeli jutro ktoś gdzieś wybierałby się pośmigać, o ile pogoda pozwoli, to ja się wstępnie piszę :) pozdrawiam Informacja na szybko, może ktoś się jeszcze skusi - ok. 15.30 spotkanie na stacji na wysokości Chełmna,od Torunia po prawej stronie, na "jedynce", będzie kilka moto (Świecie, Toruń) pozdrawiam Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 swiecie sie stawia na wezwanie:crossy: :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Też dzięki za spotkanie i chwilę wspólnego polatania (i to niemal dossłownie przy zefirku :P ) Jeżeli jutro ktoś gdzieś wybierałby się pośmigać, o ile pogoda pozwoli, to ja się wstępnie piszę :lapad: pozdrawiam Informacja na szybko, może ktoś się jeszcze skusi - ok. 15.30 spotkanie na stacji na wysokości Chełmna,od Torunia po prawej stronie, na "jedynce", będzie kilka moto (Świecie, Toruń) pozdrawiam No niestety ja (z kumplem) się spoznilismy - bylismy dokładnie 15.40 ale nikogo już nie było. Panowie ze stacji o dziwo nie byli w stanie powiedzieć w którą strone pojechaliscie :banghead: Moze następnym razem :-)Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi