MariuszJ Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 a propo parad..... Znajomi motocylkiści maja ślub i chcieli by jak najwiekszej parady motocylkowej. Troche motocykli/stów juz jest chętnych- ale jednak troche mało. A wiec jesli jak ktoś ma ochote i czas to zapraszam/my. Chełmno, godzina 16 ul Dworcowa bartez o 16 msza sie zaczyna czy juz sie konczybo to 16 w pracy bede i nie wiem czy na 17 warto zawitac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Darek chyba cię nie lubię :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 bartez o 16 msza sie zaczyna czy juz sie konczybo to 16 w pracy bede i nie wiem czy na 17 warto zawitac :biggrin: ceremonia zaczyna sie o 16, a wiec jak sie pospieszysz to powinieneś zdązyć- chyba ze korek na moście bedzie duzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Kurna, wiedziałem że będe miał przesrane.Dosiadaczy 500ek proszę o wybaczenie :buttrock: i zrozumienie moich pokus do moto o większej pojemności po kilku latach dosiadania 500tki 750tki i 600tki. Ja mam GSa i jakos za nowicjusza sie nie uwazam, pozdroA w poscie pisze że dla nowicjuszy lub mało wymagających :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Kurna, wiedziałem że będe miał przesrane.Dosiadaczy 500ek proszę o wybaczenie :P i zrozumienie moich pokus do moto o większej pojemności po kilku latach dosiadania 500tki 750tki i 600tki.A w poscie pisze że dla nowicjuszy lub mało wymagających :buttrock: :wink:Daruś nie porównuj siebie do Elizy bo ją gs-a z jej 40 kilogramami to porwie ;-). I nie zgadzam się co do niezachwycającej pracy silnika dwucylindrowego bo jest pieknięjszy niż naszych grzechotników. Miałem GPZ500S i fajnie gadała.Nie ma też co porównywać osiągów cbr125 i gs500 bo gs jest szybsza a tymbardziej wersja z owiewką. A tak poza tym wszystkim to najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Ciebie Daras.Życzę Ci żebyś szybko znalazł Suzę dla siebie i spędził wiele miłych chwil w siodle. :biggrin: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 (edytowane) a propo parad..... Znajomi motocylkiści maja ślub i chcieli by jak najwiekszej parady motocylkowej. Troche motocykli/stów juz jest chętnych- ale jednak troche mało. A wiec jesli jak ktoś ma ochote i czas to zapraszam/my. Chełmno, godzina 16 ul Dworcowa Byłem w pobliżu i zawitałem... no mogło ciut więcej braci podjechać, ale i tak było nieźle... Życzę szczęścia Młodej Parze.... doświadczony mmm757 (w imprezach weselnych) zdąrzył.... Pozdro wszystkim Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez Maestro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 taa udalo sie dojechac prosto po pracy dzieki bylo super :) :P mlodym najlepszego ale nadal nie moge przezyc, ze u Tomka na paradzie nie bylem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 taa udalo sie dojechac prosto po pracy dzieki bylo super :spam: :spam: mlodym najlepszego ale nadal nie moge przezyc, ze u Tomka na paradzie nie bylem :icon_twisted:Spoko rozwody są tanie ;-).Jak będę się żenił następnym razem to dam Ci dużo wcześniej znać to sobie urlop załatwisz. :icon_biggrin: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 :P :icon_mrgreen: :banghead: oj to wole nie :banghead: zycze aby malzenstwo trwalo jak najdluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Byłem w pobliżu i zawitałem... no mogło ciut więcej braci podjechać, ale i tak było nieźle... Życzę szczęścia Młodej Parze.... doświadczony mmm757 (w imprezach weselnych) zdąrzył.... Pozdro wszystkim taa udalo sie dojechac prosto po pracy dzieki bylo super :D :D mlodym najlepszego ale nadal nie moge przezyc, ze u Tomka na paradzie nie bylem :D wielkie dzieki za uczestnictwo- para młoda była zachwycona :banghead: ;) :banghead: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Panowie przyznać się !!!Dziś (poniedziałek) Toruń ulica Podgórna godzina 19-203 motocykle - ścigacz, enduro i niebieski nakedPan ze ścigacza robił sobie jaja z policji - jechał siedząc na baku zaraz za radiowozem ;) :biggrin: Pan z nakeda na mnie trąbił !! Proszę o ujawnienie się ;) ;) :evil: Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Infanati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Daruś nie porównuj siebie do Elizy bo ją gs-a z jej 40 kilogramami to porwie ;-). I nie zgadzam się co do niezachwycającej pracy silnika dwucylindrowego bo jest pieknięjszy niż naszych grzechotników. Miałem GPZ500S i fajnie gadała.Nie ma też co porównywać osiągów cbr125 i gs500 bo gs jest szybsza a tymbardziej wersja z owiewką. Tez mysle ze Eliza na niezdlawionej i nieskatowanej GS-ce powinna rozwinac licznikowe 200 a chyba jest roznica pomiedzy 140 a 200...Moja znajoma postury Elizy testowala niedawno YZF R1 z 2007 i byla zachwycona, ze jest lekka, dosiegnie nogami i latwo sie prowadzi, wiec jesli myslisz o motocyklu na dlugie lata a nie o stopniowym dawkowaniu mocy to rozwaz ta opcje. Problem ze jest to nowy model i przez to bardzo drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Dzięki za rady . Naprawdę nie spodziewałam się tak zróżnicowanych opinii. W większości przeważa za kupnem tego gs. To nastąpi dopiero w lutym chyba ze trafi się naprawdę super okazja. A tymczasem muszę śledzić rożne strony internetowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Kupuj kupuj GSa, to wdzeczne moto. A moze interesuje Cie moj GSik? Infanati, czuje sie niewinny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 a który to rocznik i jaki ma przebieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi