igner Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) W ostatni niedziele bylismy na wycieczce, m.in. w Golubiu D. Ostrowite, Czernikowo, Nieszawa, a to juz blizkie okolice Wloclawka.Witam!kurde tego nie wiedziałem a bym pojechał z chęcią :icon_twisted:!to już nie tak daelko!czytałem coś wcześniej o Kruszwicy i Strzelnie itp. ale o tym nic nie wiedziałem :rolleyes:będę czytał i piszcie gdzie jedziecie zawsze to gdzieś się postaram dołaczyćnarazie czekam na olej(bo zamówiłem) i wymiana i wtedy moge już z czystym sumieniem śmigać w ramach moich możliwości finansowych(czytaj odległościowych) z wami!Pzdr.A na Kikół raczej się pisze ale tak jak mowie dopiero po wymianie oleju czyli gdzieś w weekend! Edytowane 9 Maja 2006 przez igner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Właśnie wróciłem ze spotkania z motocyklistami z Bydgoszczy którzy wybrali sie na Bulwar do Torunia.Było miło i sympatycznie tylko że krótko bo późno sie spotkaliśmy.No i jestem po wstępnych rozmowach z Jarkiem w sprawie kupna jego Suzi GSX600F. Mam nadzieje że wypali.Pozdrawiam. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Kurna nic nie wiedziałem .Też bym przyjechał.Tomek melduj kto był! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Kurna nic nie wiedziałem .Też bym przyjechał.Tomek melduj kto był!Darek ja też się dowiedziałem w ostatniej chwili od Jarka. Był Janusz,Jarek,Ewa,Zosia ze Zbyszkiem i Maniek.Posiedzieliśmy troche na Bulwarze przy kawce a potem rozjechaliśmy sie każdy w swoja stronę.W sobotę Janusz z Mańkiem i Ewą jadą na bazar do Łodzi ale autem.Ja może będę jutro w Bydgoszczy bo chcę dokładnie obejrzeć Suzi Jarka bo bardzo możliwe że ją kupię.Pozdrawiam. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Właśnie wruciłem z Łodzi.Szukałem zadupka do bandita,znalazłem ,ale powiem szczerze że ceny mieli wyrąbane.do tego interesu doliczywszy paliwo powiem że sie nie opłacało .Na Allegro bym kupił taniej.Akcesoria też drogie.Aczkolwiek warto było jechac różności w pip i moje serducho zabiło goręcej na widok Yamahy Bulldog-piękny naked , i chyba muj kolejny motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Właśnie wruciłem z Łodzi.Szukałem zadupka do bandita,znalazłem ,ale powiem szczerze że ceny mieli wyrąbane.do tego interesu doliczywszy paliwo powiem że sie nie opłacało .Na Allegro bym kupił taniej.Akcesoria też drogie.Aczkolwiek warto było jechac różności w pip i moje serducho zabiło goręcej na widok Yamahy Bulldog-piękny naked , i chyba muj kolejny motocykl.Bulldog fajny sprzęt.Nie jest szybki ale pojemność duża.Hamulce od R1 i silnik od Drag Stara 1100.Moc niewielka ale za to jak wygląda i ten dźwięk.Byłem w Bydgoszczy u Jarka obejrzeć na spokojnie Suzę i nawet się kawałek przejechałem.Jak załatwię kasę to ją łykam. Edytowane 14 Maja 2006 przez Tomek xj550 Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Ja takze nie wiedzialem nic o wyjezdzie do Torunia w czwartek, jechalem traca Bydgoszcz - Torun ale nikogo nie spotkalem... Zobaczymy sie w ten czwartek ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twizzter Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Będzie się coś działo w piątek w Toruniu albo okolicach? Wracam do domu Suzię przedmuchać....zrobię mały cruising - Ciechocinek->Toruń->Ciech ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 W czwartek na 99%u Janusza o 19.00. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 twizzter nie mam pojecia czy będzie się coś działo w piatek w Toruniu.Co do czwartkowego spotkania w Bydzi to postaram sie być. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Chłopaki właśnie wróciłem z Bydzi na nowym sprzęcie.Kupiłem Suzę GSX600F od Jarka który z bólem serca oddawał mi dokumenty i kluczyki.Fajny sprzęt.Jutro postaram się być u Janusza o 19-tej oczywiście na nowym sprzęcie.Pozdrawiam. :) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 no to tylko pogratulowac i zyczyc wielu tys km bezawaryjnej i bezpiecznej jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Chłopaki właśnie wróciłem z Bydzi na nowym sprzęcie.Kupiłem Suzę GSX600F od Jarka który z bólem serca oddawał mi dokumenty i kluczyki.Fajny sprzęt.Gratulacje :) oby się dobrze sprawował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Brawo. :) Tomek.Jutro Ty stawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Dzięki Chłopaki.Jak na razie moto spisuje sie doskonale.W deszczu i w słońcu, w dzień i w nocy.Świetnie się prowadzi.A silniczek marzenie no i ten wydech od R6 bajka.Jutro jadę na paradę do Bydgoszczy na lotnisko.Jest impreza Truck&Bus Show czyli bedzie mnóstwo zajefajnych ciężarówek i wspólna parada przez miasto (ciężarówki i moto).Zbiórka o 9 na lotnisku a wjazd od ulicy Biedaszkowo. :icon_rolleyes: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi