Alex_kr Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Witam, Michal ma znowu racje...nie ma co chwalic sie po fakcie...sprobuje zmienic te ZLE ZWYCZAJE :buttrock::i tak: w sobote jade do Lodzi po czesci do motorka ...pozniej do Tesciowej pod Lodzia - bo dziecko zawozimy do Babci na wakacje...wieczorem w sobote od Tesciowej wyskocze pewnie na cygarko do mojego przyjaciela z Turku.. a w niedziele powrot do Torunia.. To moja propozycja na weekend moze ktos sie przylaczy ? Pozdrawiam,Alexp.s. :evil:;);) Edytowane 20 Lipca 2007 przez Alex_kr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Witam, Michal ma znowu racje...nie ma co chwalic sie po fakcie...sprobuje zmienic te ZLE ZWYCZAJE ;):i tak: w sobote jade do Lodzi po czesci do motorka ...pozniej do Tesciowej pod Lodzia - bo dziecko zawozimy do Babci na wakacje...wieczorem w sobote od Tesciowej wyskocze pewnie na cygarko do mojego przyjaciela z Turku.. a w niedziele powrot do Torunia.. To moja propozycja na weekend moze ktos sie przylaczy ? Pozdrawiam,Alexp.s. ;););) ok ja chętnie zostane u Twojej babci na wakacje :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Witam, HAAHAAAAAA no to zbiera sie brygada na maly zlocik u tesciowej :evil: Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karakalla Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Skoro nie chcecie sie umawiac na wypad weekendowy zrobmy tak jak zawsze - kazdy jedzie na wlasna reke a w poniedzialek bedziemy sie chwalic gdzie kto byl.Udanego weekendu !! PS Czy ktos mysli aby wybrac sie na Borki w tym roku (21-23 wrzesnia) ?W zeszlym roku byłem jedynym reprezentantem naszego wojewodztwa.czytam te forum i zauwazylem ze pan Kaczmar ciagle zrzedzi, ze nikt go nie zaprasza, nikt nigdzie nie jezdzi itd. a z tego co widze to kazdy sie swietnie bawi a Kaczmar narzeka, moze nikt cie nie lubi, wziales to pod uwage?nie narzucaj sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 mistera forum nie lubić, a fuj co to za myśl przebiełga koledze :biggrin:Ja dzisiaj do kolegi na grila forumowego do Toporzysk a jutro do pracy :icon_question: a dla tych co mnie lubią, znają i dobrze życzą:w związku z moimi 47 urodzinami przypadającymi 9 sierpnia, zapraszam 10 sierpnia na:"I Urodzinowe Grill Party u Ojca Moderatora".Impreza odbędzie się w Cielu na ogrodzonej parkanem posesji co zabezpieczy okoliczną ludność przed stresem i oczopląsem oraz utratą ostatnich szczątków wiary, że na świecie są jeszcze mili motocykliści. Impreza z noclegiem w namiotach, mam dwa do dyspozycji gości, miejsce do biesiadowania, 4x5 m betonu do tańców i wywijania hołubców. Zapewniona muzyka, disco światła, gril i węgiel i na wejście browar i lampka szampana. (jak się ewa nie zbuntuje to jakieś pyszne żarełko). 10 sierpnia 2007 r. początek imprezy 18:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja zapraszam na weekend do Szczecina będę leciała w sobotę z rana tzn o 6.00, powrót w poniedziałek wieczorem. Zapewniam szereg atrakcji, nocleg, wyżywienie też gratis bo moja mama bardzo gościnna jest. W Szczecinie też polatamy tu i ówdzie. Zapraszam. Alex hahha moja oferta może przebije Twoja!!! Tylko chętnych brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Eli,Chyba juz przebilas...jeszcze chwila a odpuszcze tesciowa (chociaz dobra kobita) i pojade z Toba na "ziemie wyzyskane"...:icon_question: Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 ja tam wolę babcię Alexa, co babcia to babcia;) PS a dobra babcia nie jest zła, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Wiedziałam że tak będzie babcia to babcia. No nic powiem mamusi żeby paprykarz szykowała na inny termin. Trzymajcie się ja jutro startuje rano. Czeka mnie ok 300 km ale co tam z Hondzią damy rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Zawsze mozna paprykarz zabrac do Torunia i poczestowac kolezanki i kolegow.... Alex ale mialo byc o podrozach a my znowu o jedzeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Mój weekend???Kolega zaprosił mnie na 30 urodziny F.G. BMW V.C. - ale chyba nic z tego nie wyjdzie. Za to wtorek albo czwartek będę miał wolny i pewnie zrobię sobie jakąś małą przejażdżkę solo. Zresztą takie samotne przejażdżki mają same dobre strony i działają kojąco na psychikę (przynajmniej moją). Poza tym nikt mnie na nich nie "organizuje" nie dyktuje co mam zabrać i co z tym robić i w ogóle uważam, że to wcale nie jest "głupio" pojawić się gdzieś pojedynczo na motocyklu... Nie znaczy to, że Was nie lubię czy coś w tym rodzaju - wręcz przeciwnie! Żałuję bardzo, że tak rzadko mogę spotkać się z Alexem, Tomkiem, Darkiem i innymi.Aaaaale za to jeśli chodzi o sierpień - to przez całą pierwszą połowę mam urlop! Świetnie się składa RomanS, że akurat urodziłeś się w sierpniu1 :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Mój weekend???Kolega zaprosił mnie na 30 urodziny F.G. BMW V.C. - ale chyba nic z tego nie wyjdzie. Za to wtorek albo czwartek będę miał wolny i pewnie zrobię sobie jakąś małą przejażdżkę solo. Zresztą takie samotne przejażdżki mają same dobre strony i działają kojąco na psychikę (przynajmniej moją). Poza tym nikt mnie na nich nie "organizuje" nie dyktuje co mam zabrać i co z tym robić i w ogóle uważam, że to wcale nie jest "głupio" pojawić się gdzieś pojedynczo na motocyklu... Nie znaczy to, że Was nie lubię czy coś w tym rodzaju - wręcz przeciwnie! Żałuję bardzo, że tak rzadko mogę spotkać się z Alexem, Tomkiem, Darkiem i innymi.Aaaaale za to jeśli chodzi o sierpień - to przez całą pierwszą połowę mam urlop! Świetnie się składa RomanS, że akurat urodziłeś się w sierpniu1 :)No to Wojtek mam nadzieje że zajedziesz do nas na kawę :) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Smiga ktos na zlot do Gizycka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 No to Wojtek mam nadzieje że zajedziesz do nas na kawę :PNie wiem jaki to będzie dzień tygodnia, ale wcześniej się zapowiem telefonicznie, żebyście wodę zdążyli wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Witam,Oj dostalo mi sie dzisiaj, dostalo...jak w Kowalu wjechalem w ulewe tak sobie do Torunia zajechalem w strugach deszczu - wszystko schnie mokre i blee.. nie zdarzylem zalozyc p.deszczowki a pozniej juz tylko zacisnalem zeby i wio do domu...ale motorek czysciutki, ze hoho wszystkie robale sie odmoczyly :notworthy: Pozdorwienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi