romans Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 telefon na Pw i pogadamy, jak będę miał wolny termin to za krzynkę piwa masz plener...albo wpadnij do mnie z narzeczoną do Ciela to pokażę próbki to zadecydujecie czy wam pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 A chętnie tylko nie wiem czy mnie stać na usługi takiego wybitnego fotografa Romans ;-)? nie martw się :icon_twisted: jak nie stać Cię na romana to ja Ci moge plener zrobić w prezencie ślubnym :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 jaka konkurencja kurcze pieczone wpysk :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Napiszcie jakie macie propozycje na najblizszy weekend oprocz Wenecji ktora kosztuje 100 zl za wjazd od osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam,Moj weekend zaczyna sie juz w srode (jeszcze 2 dni wytrzymac...) - jade pod Lodz...pozniej w piatek rano - Mazury Spychowo ;) oj bedzie sie dzialo... Pozdrawiam,Alexp.s. upgrade Biedrony sie zbliza moze juz w polowie czwerwca :bigrazz: Tomek :)Gratuluje ! 16.06. Wielki Dzien.. Powodzenia :) Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 p.s. upgrade Biedrony sie zbliza moze juz w polowie czwerwca :bigrazz: Co ty chcesz zrobić tej biednej Biedronie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 My w 4 maszyny śmigamy nad morze :) noclegi w Sztutowie ;) w sobote wypad na Hel na katamarany :bigrazz: romans :) no wiesz ;) sam mnie wyszkoliłeś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Niejaki Tomek ślubuje:) Gratuluje, wiec trzeba bedzie narobic halasu pod kosciolem ,hehe :crossy: Jesli bede tylko mogl ( nie ograniczony zadnym egzaminem ) przyjade zlozyc osobiscie zyczenia :D Trzymaj sie i mysl o Wenecji Pozdro Siemanko . Teraz to zastrzykiem pieniedzy walnales, ehh.... myslalem ze symboliczne kilka groszy:) W takim wypadku bedzie ciezko, i raczej zrezygnuje... Plany na wekend trzeba bedzie stworzyc obywatelu! Maly wypad nad wode jesli bedzie dobra pogoda , Kamionki ?! :P Pozdro A w jakie okolice Ty sie wybierasz ?!! Mozna by skrecic kilka motorow i ruszyc w plener ?!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Romans odezwiemy się do Ciebie i do Moniq również :-).Dude Wenecję chyba sobie podarujemy bo teraz kasiorka na co inne jest potrzebna.Popytam chłopaków co robimy w czwartek i w weekend i dam Ci znać.Jak coś to mój nr tel jest w profilu.P.S. A do Kamionek to wrzucę tylko dwójkę i już będę musiał hamować bo to rzut beretem od nas. :) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Jeśli chodzi o czwartek to jestem otwarty,a w piątek praca- Łodz,w sobote weselicho,niedziela wiadomo -wątroba do regeneracji :buttrock: Edytowane 5 Czerwca 2007 przez Darek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Romans odezwiemy się do Ciebie i do Moniq również :-). numer tel do mnie w profilu :icon_mrgreen: pozdrawiam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wstępnie wszystko ustalone.Wyjazd do Przyjezieża z Bydgoszczy o 9.30- Cełmża 10.00.-Inowrocław 10.30.Kto chętny to meldowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Chetnie dolaczymy - napiszcie cos wiecej. Zbiorka w Inie przy Mc Donald o 10:30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Wojtek,przesiadam sie mam nadzieje juz niedlugo na r12rt...kolor pozostaje..dlatego to upgrade :buttrock: Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Wita. Z tego co wyczytalem wjazd do Wenecji kosztuje 100zl wiec i mnie to zniesmaczylo :buttrock: Mam nadzieje ze zdazymy jeszcze gdzies pofrunac maszynami bo okolo 26 czerwca wyjezdzam na dwa miesiace i bede musial sie palac tylko i wylacznie widokiem innych jednosladow :buttrock: Trzymaj sie , keep in touch Pozdro Kiedy chlopaki sie wybieracie sie do Przyjezierza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi