Darek... Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 No tak .Ale juz po ,była muzyka ,kiełbaska i grochówka dla wytrwałych (za free wydawali po 21.00. Było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Dzięki RomanS ,byłem na stronce Drabexu i wykonują tam usługi, między innymi gięcie.W poniedziałek jade obadac,moze wkońcu Bandziorka w gmole doposaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Trza bylo zostawic to info o tym grillu w Brzozie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Dzięki RomanS ,byłem na stronce Drabexu i wykonują tam usługi, między innymi gięcie.W poniedziałek jade obadac,moze wkońcu Bandziorka w gmole doposaże Darek daj znac jak tam zwiad ci poszedl apropos tej gientarki oki!! dzieki i pozdro Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Poniedziałek lub wtorek tam zawitam.Dam znac jak się uda cos powyginac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Wróciłem niedawno z otwarcia Klubu motocyklowego HUSARIA z Piły.Super imprezka.Chłopaki z Piły ugościli nas na maxa.Było naprawde miło i sympatycznie chociaż nasza grupa połączonych sił Torunia i Bydgoszczy przegrała konkurs przeciągania liny :biggrin: .Daras dzięki za wspólna jazde.Wypij za mnie browarka bo moja lodówka pusta a do sklepu nie mam siły już iść :icon_question: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 [quote name='Tomek xj550' date='26 maj 2007 - 23:35' post='920611'grupa połączonych sił Torunia i Bydgoszczy przegrała konkurs przeciągania liny :) . :)Bo Michał miał za lużne sandałki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 a w brzozie mnie oszwabili na jedno piwo !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Gdybym mial glany i rekawice to bysmy wygrali ale co tam - najwazniejsze ze dalismy rade Gryzli !Proponuje zawiesic w tym tygodni spamowanie i skupic sie na Lednicy bo trzeba zebrac ekipe.Co do lancucha ja nie mam stojaka ani centralki i zawsze prawie sam smaruje. Albo przesuwam po kilka dm do przodu i smaruje - na 4 raty albo przechylam motocykl na stopce bocznej i krece kolem - to dosc trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 albo przechylam motocykl na stopce bocznej i krece kolem - to dosc trudne. A pozniej malujesz plastiki, bo porysowane :biggrin: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 O co mialbym porysowac ? chyba ze motocykl sie przewroci ale wtedy na mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) Szykuje się niezła zabawa [url=http://www.festiwalmotoryzacji.pl ,ja lece tam w niedziele , bo wiadomo w sobote Lednica Edytowane 29 Maja 2007 przez Darek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Napiszcie proszę gdzie bedzie zbiórka i o której na ten wyjazd, chętnie bym się dołączyła do ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Poniedziałek lub wtorek tam zawitam.Dam znac jak się uda cos powyginac Witam I jak tam Darku byles??zalatwiles?? dogadales sie?? ile jak dlugo i co jakie szczegoly !!?? a co do lednicy to mam pytanie o jaka lednice wam chodzi?? o ta pod krakowem czy moze o jakas blizsza?? bo jakos nei moge zaczaic :) PozdroRules Edytowane 31 Maja 2007 przez Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Witam I jak tam Darku byles??zalatwiles?? dogadales sie?? ile jak dlugo i co jakie szczegoly !!??a co do lednicy to mam pytanie o jaka lednice wam chodzi?? o ta pod krakowem czy moze o jakas blizsza?? bo jakos nei moge zaczaic :) PozdroRulesSory,ale ten tydzień miałem całw zalatany.2 pracowników w firmie się zwolniło więc musiałem zakasac rękawki, roboty było wpip.A Lednica to wiadomo koło Gniezna .Dzisiaj wieczorem napisze skąd i o ktorej wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi