moniq Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Jakie koszulki :) jak ładne to ja też chcę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Haaa, Andi co za zgranie.... ide po 1sze koszulki ;))) Alex po takim wstępie Michala , to trudno nie byc zachwyconym . W sumie to chlopak ma szczęscie . Mister forum juz jest szary ze zlosci . Mysli sobie - taka konkurencja ,przyjdzie mi jak nic korone oddać. :clap: Co ja terzc pocztę przy takiej konkurencji . :D Ale w sumie to dobrze , jak się gdzies pojawią dziewczyny to wypuscimy Michala na pierwszą linie ,- on sobie poradzi .... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Michal Taaa, no pewnie, ze poradzi :clap:Michal a Ty co na to ??? Moniq koszulki oczywiscie z Wizerunkiem Michala :flesje: Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) eeeee to ja muszę najpierw w realu gościa zobaczyć (bonie jestem pewna czy to jego poznałam na rozpoczęciu :clap: ) i zdecyduję czy aby mamo chotę chodzić z wizerunkiem kolegi na klacie :flesje: Edytowane 14 Maja 2007 przez moniq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Chłopaki a co będzie w Pile? jakieś szczegóły ;) Darek czy my się poznaliśmy u romansa na grillu?? Czy źle myślę :D no do Grudziądza to tylko na noc ;) zabierać namioty i bawimy się :D do zobaczyska :DJasne ze poznalismy sie u Romana na grilu.Jesli chcesz poznac Michała to zapraszam na spotkanie naszej ekipy w czwartek we Fordonie.Tylko ostrzegam Cię ,on żadnej nie przepusci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 kto leci do koszelowki kolo plocka w sobote?? ja wyjezdzam z chyty kolo 1011 torun12 wloclaweki na plock moze ktos jedzie bo dopiero we wloclawku kogos zabierama tak samemu ....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 niestety 19ty dla mnie odpada...:icon_rolleyes:Alexp.s. przyjemnosci, juz wiem poprzestawialo mi sie myslalem, ze to bylo w ta sobote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 A co tam w Płocku ma własciwie być ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Przepraszam Monika widzielismy sie - zostalas przedstawiona jako corka Romanas, nie skojarzylem wybacz.Nie wiem czy jaja sobie robicie z tym misterem, czy na prawde nic nie pamietacie !Na pewno mister nie jest oburzony ani zazdrosny - to bardzo skromny chlopak, najlepszy pod sloncem. Sami z reszta na niego glosowaliscie ale glosy chlopakow nie byly brane pod uwage. Szkoda ze Moniki wtedy nie bylo bo bylby 1 glos wiecej.Co do koszulek - szkoda ze to tylko plany bez realizacji - sam bym taka nosil.Monika - czy warto nosic moj wizerunek na klacie ? to sie okaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Przepraszam Monika widzielismy sie - zostalas przedstawiona jako corka Romanas, nie skojarzylem wybacz. a kto mnie tak przedstawił :D ;) :icon_eek: hahaha chyba zaczynam młodnieć a nie starzeć się :notworthy: różnie już o nas myślano ale nigdy że córka z ojcem ;) :) dementuję :D nie jestem córką romansa :icon_eek: on był moim nauczycielem w szkole ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witam, Michal no chyba sie nie gniewasz my z czystej sympatii :icon_mrgreen: Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Oj chłopaki czy Wy gazet nie czytacie, telewizji nie oglądacie przecież to właśnie Michał został Misterem Forum 2006. Michał przepraszam za kolegów oni tacy nieuświadomieni z kim maja do czynienia. :biggrin: Daras ale sobie avatara zapodałeś. :icon_mrgreen: Ja walcze z wymianą łańcucha.Jak się uporam z wymianami w sprzęcie to na Piłę z chęcią się wybiorę. :( Edytowane 15 Maja 2007 przez Tomek xj550 Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieprz Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ja walcze z wymianą łańcucha.Jak się uporam z wymianami w sprzęcie to na Piłę z chęcią się wybiorę. :buttrock: Tomek napisz o której wyjazd do tej Piły i kiedy powrót może bym sie załapał jeśli bym mógł oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Oj chłopaki czy Wy gazet nie czytacie, telewizji nie oglądacie przecież to właśnie Michał został Misterem Forum 2006. Michał przepraszam za kolegów oni tacy nieuświadomieni z kim maja do czynienia. :smile: Daras ale sobie avatara zapodałeś. :( Ja walcze z wymianą łańcucha.Jak się uporam z wymianami w sprzęcie to na Piłę z chęcią się wybiorę. :crossy: Tomek rozmawiałes z chłopakami na temat Piły? bo ja na tym sląsku to nie wiem co się za bardzo dzieje w moich krzyżackich stronach :icon_twisted: :icon_mrgreen: :icon_razz: jakby coto dawaj cynka pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 A ja bym chętnie cos więcej sie dowiedzial o Pile . Co to , kiedy to na ile to za ile to gdzie to po co i na co . ? Za wszelkie wskazówki bedę dzwieczny ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi