Tomek xj550 Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Daras to wpadnij do mnie to się bujniemy.Możesz przyjechać około 14-tej to pojedziemy razem z Markiem.Ja przed chwilą poskładałem Suzę ale bez bocznej owiewki bo gotowa bedzie dopiero jutro.A zaraz jadę do Toronto do Wilmatu po szybę do kasku. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 (edytowane) Daras to wpadnij do mnie to się bujniemy.Możesz przyjechać około 14-tej to pojedziemy razem z Markiem.Ja przed chwilą poskładałem Suzę ale bez bocznej owiewki bo gotowa bedzie dopiero jutro.A zaraz jadę do Toronto do Wilmatu po szybę do kasku. OK.o 14 jestem Edytowane 24 Marca 2007 przez Darek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 ja tylko na dzis w toruniu zawitalem http://img238.imageshack.us/my.php?image=zdj281cie325mj9.jpg mala pamiatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Witam!ja też już powróciłem ze zlotu w Toruniu!szkoda że nie mogliśmy się spotkać dłuzej Mariusz :notworthy: bo byśmy więcej użyli tego zlotu :crossy: !kurde żałuje teraz :icon_mrgreen: bo nie wiedziałem że będzie taka pogoda-to bym może na noc został. Dojechałem do Włocławka-pogadałem jeszcze ze Zbyszkiem i planujemy zawięzić jakąś grupke we Włocku która będzie miała checi i czas żeby się spotkać pogadać i pośmigać razem i odwiedzić gościnnie kolegów w Toruniu czy Bydgoszczy :P ! P.S. Później postaram się wrzuć jakieś fotki a teraz w końcu napije się browarka......... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 spokoja jak przyjechalem to jeszcze 40 kilasow pyknalemnajpierw dzieci wykapiea pozniej browar :) -..nie jeden :D przemysl kletno 20. IV pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Witam ;)Qna koledzy...ale mojej bedronie to fotki nie strzelili....:banghead:Fajnie bylo Was spotkac i poznac...musimy sie kiedys umowic na wspolne polatanie...jak jutro nie zjada do fortu znajomi dojade do Wloclawka i tak mam wyjechac po szanowna rodzine, ktora wraca od Mamusi spod Lodzi..tak czy innaczej musze przez Wloclawek.Jakby co moj tel. jest w profilu.Pozdrowienia,Alex (Piotr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 jakoś te forty przeżyliśmy, powrót dzisiaj o 11:00 z lansem koło radio Maryja :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Imprezka bardzo udana.Rozkręciło się towarzystwo wieczorkiem i była fajna zabawa. :cool: Do 6-tej prowadziliśmy pouczające rozmowy na korytarzu i w związku z tym sorki jeśli ktoś przez nas nie był w stanie zasnąć. :wink: Mam nadzieję że będzie więcej takich spotkań integracyjnych. :icon_biggrin: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Było ok,a imprezka stawała się weselsza w miare połykania przezemnie kolejnych browarów , chyba 10,niewiem juz nie pamiętałem.Teraz razem z Wiolą leczymy obolałe nogi po wczorajszych występach na parkiecie trwających do 4.00.Podziękowania dla organizatora! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieprz Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 i ja miałem przyjemność poznać kilku ludzi z forum w realu. chociaż musiałem sie szybko zrywać. było extra szkoda tylko że nie poznałem alterego który ma xs-e pierwszą japonie którą dosiadłem po sprzętach z RWPG 15 lat temu , i nadaremnie wypatrywanąpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 No fajnie było! Głowa, nogi, plecy do teraz mnie bolą...To do następnego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 BYłem dobrze się bawiłem piwka się napiłem ale szkoda musiałem wracać.Impreska bardzo udana. Nowe znajomosci wszystko okiDo następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Pozdrawiam wszystkich, ktorzy byli w piatek, milo bylo poznac kilka nowych osob. Weekend za nami i czas umowic sie na kolejne spotkanie.Na pewno na swieconke w wielka sobote ale wczesniej zapraszam w czwartek do Fordonu. Pogoda ma sie utrzymac, wiec korzystajmy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Wszystko już chyba zostało powiedzine...Impreza naprawdę dobra nic dodać nic ująć szkoda tylko że kondycja nie ta i człowiek obolały strasznie...pozdro i do nastepnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 ...szkoda tylko że nie poznałem alterego który ma xs-e pierwszą japonie którą dosiadłem po sprzętach z RWPG 15 lat temu , i nadaremnie wypatrywaną... No szkoda, żeśmy się nie spotkali..... Ja - niestety - pracuje w weekendy, tak było i teraz. Byłem w piątek pomiędzy 18.00 a 23.00 i w sobotę od 19.00 do 23.00 ( w poniedziałek też do pracy...). Również nie poznałem wszystkich osobiście. Tyle działo się naraz w różnych grupach, że nie sposób było we wszystkim uczestniczyć...Ale nic straconego! Mieszkamy niedaleko od siebie, na pewno się spotkamy w Toruniu lub w Bydgoszczy. Ja wybieram się teraz na "Moto-święconkę" u ks. Janusza w Fordonie w Wielką Sobotę bodajże o 13.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi