GÓRA Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Noto wielka stypa ch*j babki strzelil motoru nie bedzie jak narazie :notworthy: a u mnie nie pada :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Potwierdzam Toruń suchy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) ew. jutro (niedziela) koledzy z trójmiasta proponują spotkanie w chojnicach, ja proponowałem wspólną kąpiel w chojnickim Aquaparku ale się bronią (może mają coś do ukrycia :icon_mrgreen: ). http://www.moto3miasto.pl/viewtopic.php?t=912 Edytowane 10 Marca 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Musze jeszcze zmienic opony w aucie zony na letnie...i moge wyjechac na asfalt...ok. 12tej wybieram sie do Golubia-Dobrzynia..moze ktos ma ochote ?Alex jakby co gg: 234064 opony zmienione...ale pogoda zrobila psikusa - pada :D z jazdy pewnie nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Musze jeszcze zmienic opony w aucie zony na letnie...i moge wyjechac na asfalt...ok. 12tej wybieram sie do Golubia-Dobrzynia..moze ktos ma ochote ?Alex jakby co gg: 234064opony zmienione...ale pogoda zrobila psikusa - pada :lalag: z jazdy pewnie nici. Alex - dobry pomysl dla mnie ale nie na dzisiaj - pada u mnie . Innym razem chetnie . Powiedz jeszcze ,czy ten Twój nr gg ( tylko sześć cyfr - jest własciwy - bo ja nia mogłem wybrac tego nr. ) ? pozdr. Andi. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Numer GG jak najbardziej ok. 234064 (6 cyfr) powinno dzialac - wlasnie zmienilem status na Dostepny. co chwila patrze w niebo...chyba sie przeciera - wyskocze dzis chociaz na chwile..a moze jutro bedzie ladniej.Alex Numer GG jak najbardziej ok. 234064 (6 cyfr) powinno dzialac - wlasnie zmienilem status na Dostepny. co chwila patrze w niebo...chyba sie przeciera - wyskocze dzis chociaz na chwile..a moze jutro bedzie ladniej.Alex Numer GG jak najbardziej ok. 234064 (6 cyfr) powinno dzialac - wlasnie zmienilem status na Dostepny. co chwila patrze w niebo...chyba sie przeciera - wyskocze dzis chociaz na chwile..a moze jutro bedzie ladniej.Alex cos sie dzieje z forum...albo moj komputer szwankuje..sorry za 3krotny post <oops> jade sie chwile pokrecic...co tam deszcz od czego gore-tex.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 słońce wyszło...ide na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GÓRA Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Witam czy znajdzie sie ktos kto dzis moze sie ze mna przejechac do Brodnicy obejrzec moto?? Tak jak mowilem wczesniej podjade fura i skoczymy na momencie toc to rzut beretem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Wlasnie wrocilem..troche pryskalo...i motorek ospawany blotek bleee :buttrock: a taki sliczny byl, trzeba myc..Moze jutro bedzie sucho a jak zobacze sloneczko to napewno wyskocze podobnie jak dzisiaj Torun-Golub_Dobrzyn-Torun tak ok. 15tej...dajcie znac na forum czy sie ktos wybierze to mozemy sie skrzyknac na wylocie, albo gdzie kto bedzie chcial..Sorry Gora Brodnica dla mnie dzis to za duzo, wieczorem mam wyjscie z zona...a z zona nie ma co zadzierac, poza tym pewnie za duzo bym nie pomogl..Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 tak jak pisałem wcześniej w niedzielę proponuje uścisnąć grabę ekipie z trójmiasta. Spotkanko wstępnie w Chojnicach. Godziny spotkania i wyjazdu podam później. Można jechać jedną ekipą, a można swoimi dróżkami obierając cel Chojnicki rynek. Ps. dzisiaj 320 km Borne Sulinowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 To ile ludu jedzie na Chojnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Romans zapodaj więcej .Godzina i skąd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 powiedzmy o 10:00 kościół w Cielu (na obwodnicy). Ps. Panowie dzisiaj lansik do Bornego to superia, obiadzik w kafeteri u Saszy palce lizać, powtórzyć trzeba niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Proponuje wybrac sie w strone zachodnią ,tam przez cały dzien pogodnie .Na pomorzu mają byc opady deszczu-TVN meteo.Co proponuje reszta?TomekXJ dawaj do Bydzi. KURNA JUZ PADA :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 na razie się trzyma, jak nie damy rady to się wróci...10-10,15 Ciele Kościól albo na własną rączkę 13:00 rynek Brusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi