Bartas Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Wiola zostala w Bydzi ,przeciez ktos musi zarobic na moje zachcianki.a browarek z wysokiej polki byl.Sprawiedliwie zostal podzielony na 2. Heheh dobre :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 :D Darek .- to niezle ta Warszawka musiala Was przetrzepac po kieszeniach skoro stać Was bylo tylko na,- po jedno 0.33 . Ach ta warszawa - podobno tam są same burdele ,- dlatego - ha ha . :wink: :biggrin: ,- :cool: No , oczywiscie to byl tylko żart ,- mam nadzieje ,ze sobie nie wzieliscie tego za srio ? :biggrin: :wink: :clap: :biggrin: :flesje: No to motobazar macie za soba . :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) Nie ma co narzekać bo browarek wypiliśmy przy stoliku a nie na stojaka i bez tłoku i w dodatku mieliśmy widok na hostessy zajadające schabowego więc myślę że było oki.A poza tym nie wyrzucili nas z browarem z lokalu na mróz tak jak na stacji STATOIL ;-) Edytowane 25 Lutego 2007 przez Tomek xj550 Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 piwko za 5 zł tez zaliczyłem i jak te hostessy oglądałes w sobote to byliśmy niedaleko, bo ja tez je widziałem na obiadku. W niedziele rzeczywiście zadym straszna, ja siedziałem od piatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Gratuluje wszystkim ktorzy dotarli na targi do Warszawy a Andrzejowi weekendu z nartami pomimo ze nie znalazl chetnych.Ja motocykl musze sobie odpuscic bo wybralem studia - podczas zlotu w Toruniu takze mam zjazd wiec zycze Wam uanej zabawy, a przewidujac przyszlosc to w terminie wypadu na Mazury na pewno tez zjazd wypadnie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja motocykl musze sobie odpuscic bo wybralem studia - podczas zlotu w Toruniu takze mam zjazd wiec zycze Wam uanej zabawy, a przewidujac przyszlosc to w terminie wypadu na Mazury na pewno tez zjazd wypadnie.Pozdrawiam Nieprzesadzaj! Dasz rade studia nie zając nie uciekną :icon_biggrin: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Nieprzesadzaj! Dasz rade studia nie zając nie uciekną ;) Pozdr. Ja mysle ,że i z motoru i ze studiów Michał nie musi odpuszczać . Na studia będzie jeżdził moto , no a czasami i z nami też pobryka . :clap: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 :) Gratuluje wszystkim ktorzy dotarli na targi do Warszawy a Andrzejowi weekendu z nartami pomimo ze nie znalazl chetnych.Ja motocykl musze sobie odpuscic bo wybralem studia - podczas zlotu w Toruniu takze mam zjazd wiec zycze Wam uanej zabawy, a przewidujac przyszlosc to w terminie wypadu na Mazury na pewno tez zjazd wypadnie.Pozdrawiam Ja mam tak samo- zjazd w Toruniu-studia, Rozpoczecie sezonu w Wawie-studia :smile: Odpuszczam sobie.....studia :) - coś wykombinuje- w Toruniu i Wawie bede ;) Nieprzesadzaj! Dasz rade studia nie zając nie uciekną :) Pozdr. Łatwo Tobie mówić- jak już masz po :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Łatwo Tobie mówić- jak już masz po :) Tak , z tym się zgadzam . Ja jak studiowałem ,to też jeżdziłem na motorze , ale w przerwach pomiedzy zjazdami , a ponieważ zjazdy miałem co drugi tydzień ,wiec na motorze jeżdziłem co drugi tydzień . No i w roku wypadło dwa razy mniej kilometrów niż zwykle . :P Ale jeżdziłem również . :wink: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Gratuluje wszystkim ktorzy dotarli na targi do Warszawy a Andrzejowi weekendu z nartami pomimo ze nie znalazl chetnych.Ja motocykl musze sobie odpuscic bo wybralem studia - podczas zlotu w Toruniu takze mam zjazd wiec zycze Wam uanej zabawy, a przewidujac przyszlosc to w terminie wypadu na Mazury na pewno tez zjazd wypadnie.PozdrawiamMichał musisz zmienic kierunek studiów.Nie ma takich na które jeździ się raz na miesiąc na godzinkę? :biggrin: Pamiętaj że ja nie maczałem palców w organizowaniu tych wszystkich zlotów i wyjazdów więc nie miej do mnie pretensji tak jak zwykle ;) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Widze misie, że uciekacie przed zlocikami jak młodzieńcy przed wojskiem. Ale nie martwcie sie opowiemy wam kto był i kto przeżył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Prawda - motocykla nie odpuszcze, bo nawet w klasie ludzie juz pytaja czy przyjechalem motocyklem. Chodzi tylko o te zbiorowe imprezy, na ktore sie umawiacie jak na zlosc... w tych samych terminach. Im wiecej imprez weekendowych tym wieksza szansa ze cos sie dopasuje, wiec jak tylko sie ociepli i przestanie padac apeluje o mniej czasu przed kompem a wiecej na 2 oo Łatwo Tobie mówić- jak już masz po ;) W dzisiejszych czasach nie ma opcji po - mozesz byc albo przed albo w trakcie albo pomiedzy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 :icon_mrgreen: Witam wszystkich kolegów . W związku ze zmianą motocykla zmieniłem nick, bo poprzedni sie zdezuktalizował . Teraz znajdziecie moje wypociny pod nickiem Andi. ;) pozdrawiam - :crossy: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Nick niepotrzebnie zmieniłeś, bo jak ktoś cię znał to teraz musi sie od początku przyzwyczajać. Na forum jest kilku co im sie nicki nie zgadzają :icon_mrgreen: ew. zachowaj avatar... Edytowane 1 Marca 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 :crossy: Witam wszystkich kolegów . W związku ze zmianą motocykla zmieniłem nick, No to teraz jako nowy będziesz musiał do Powitalni się udać, ładnie się przedstawić wszystkim :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi