Rafał90 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Mam pytanko. Nie wiecie gdzie w okolicy jest jakiś dobry elektryk bo mam problemy z ładowaniem aku. Widziałem, że jest ktoś z Grzywny. Może Ty wiesz ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Widziałem, że jest ktoś z Grzywny. Może Ty wiesz ?:) Ten z Grzywny wie tylko jak sprawnie omijać wysepki na drodze i nie tylko na drodze :D Ja niestety też nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Widziałem, że jest ktoś z Grzywny. Może Ty wiesz ?:) Ten z Grzywny wie tylko jak sprawnie omijać wysepki na drodze i nie tylko na drodze :D Ja niestety też nie pomogę. Szczerze mówiąc byłem pewien Żółty że się zaoferujesz, z tego co pamiętam jesteś oblatany w instalacji elektrycznej fazeroskutera... światełka te bajery;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał90 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 No jeśli chodzi o światełka to przy dodawaniu gazu mi przygasają i na wyższych obrotach mam napięcie w okolicach 13,4V. Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc to czekam! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Mam pytanko. Nie wiecie gdzie w okolicy jest jakiś dobry elektryk bo mam problemy z ładowaniem aku. Widziałem, że jest ktoś z Grzywny. Może Ty wiesz ?:) Hmm... mogę dać namiary na Zbycha z Wilmatu,jak sie z nim dogadasz to on przyjedzie na miejsce. Ps.Grześ nasz Paweł zrobił sie ostatnio strasznie skromny a jestem przekonana,że poradzi sobie ze światełkami ewentualnie wykona telefon do przyjaciela Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ten z Grzywny to może ew podłączyć dynamo przy rowerze typu damka ( z koszem z przodu ). Ja się prądu boję bardzo i nie zabiorę głosu na ten temat. Wiem że w niedzielę ma być piękna pogoda i ixil może tego nie wytrzymać. :icon_biggrin: Aaa i jeansy już gotowe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Właśnie. W niedziela ma być ładnie. Pora chyba zdjąć kalesony i pieluchy i :crossy: Ps. Motylanoga uważaj bo czarne chmury się nad Tobą zbierają :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 To gdzie jutro śmigamy? Może CG nad Wisłę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 To gdzie jutro śmigamy? Może CG nad Wisłę? Jestem codziennie w CG. Mogę Ci widokówkę przesłać z nad Weichsel :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 I jak cos sie Wam udalo z ta niedzielna wyprawa ?Ja mam propozycje aby kiedys wybrac sie do CG ale.... ta autostrada co wlasnie buduja - bardzo jestem ciekawy jak ida prace, kto jest chetny ? Najlepiej w niedzielne popoludnie ze wzgledu na male natezenie prac, no i predkosc max 40 taka jak obowiazuje na placu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ps. Motylanoga uważaj bo czarne chmury się nad Tobą zbierają :icon_razz: Hehe straszysz?Ps.Most czy wiadukt mam wybrać? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ta autostrada co wlasnie buduja - bardzo jestem ciekawy jak ida prace, kto jest chetny ? Najlepiej w niedzielne popoludnie ze wzgledu na male natezenie prac, no i predkosc max 40 taka jak obowiazuje na placu budowy. Michale rozwiń tą myśl... :icon_rolleyes: Ps. Już widzę jak Motylanoga swoją wyniuńkanym Bejbikawkiem jedzie po błocie budowanej autobany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) :icon_razz: jak o drugiej w nocy pisał Kempin tzn ze ostromeckiej nie pił pewno :P ja dziś pierwszy raz Fał Tłinem runde zrobiłem po CCH i zrobiłem przegląd techniczny ; teraz tylko czekac aż paliwo bedzie po 1,75/litr i mozna smigać :ph34r: ps to pisałem Ja: Jarząbek :icon_biggrin: Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 :icon_razz: jak o drugiej w nocy pisał Kempin tzn ze ostromeckiej nie pił pewno :P: ps to pisałem Ja: Jarząbek :icon_biggrin: Przecież Kempinowi Esperal wszyli :D Ps.Bartosz czyżbyś kontrolował Sylviiję ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi