Butterfly Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 (edytowane) Ja dziś pojezdziłam do południa,ale wiało strasznie i jak dla mnie zero przyjemności. Edytowane 22 Marca 2011 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja dziś jeździłem. Ale w pracy. "Ałtem" :icon_razz: Ps. Motylanoga - jak Zielony się sprawuje ? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Żółty to Ty jeszcze nie wiesz?? J już nawet śmigałem zielonym :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Zielony-ładnie podoba mi się. Zielony sprawuje się bardzo dobrze! jestem mega zadowolona. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 (edytowane) Zółty, a mój niebieski sprawuje sie niewiadomo jak, ale podejrzewam ze tak samo jak Zielony Magdy i srebrny Mariusza, lub niebieski Kempina, natomiast nie wiem jak tam czarny tego z Grzywny- coś mu stuka ostatnio i wydech sie robi niebieski przechodzący w kolor khaki i ekri jednocześnie. z koloorowym pozdrowieniemcałuje bartosz :huh: Edytowane 23 Marca 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Ku**a.Nie wiem komu mam odpisać bo nie umiem cytować Powiem tylko tyle, że chętnie bym się tym Nindżom jechnął. Ale czy ja ogarnę tom MOC ? Zresztą nie mam prawa jazdów na take pojazdy. Ino na skutery. Fazeroskutery :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Czarny z Grzywny ma się dość dobrze, ino się lekko ixil zaczął przebarwiać. Chyba za dużo z Panem Bartoszem jeździł i dostał zadyszki. Ale niech się zrobi ciepło to go dobarwie jeszcze :icon_biggrin: Laga - jak tam Tfuj kapiący zbiornik ? Kowale zaspawali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Czarny z Grzywny ma się dość dobrze, ino się lekko ixil zaczął przebarwiać. Chyba za dużo z Panem Bartoszem jeździł i dostał zadyszki. Ale niech się zrobi ciepło to go dobarwie jeszcze :icon_biggrin: Laga - jak tam Tfuj kapiący zbiornik ? Kowale zaspawali ? mUj zbiornik jest juz w hucie katowice- przerabiają go na wiadra dla cielaczków :icon_razz: taki z cyckiem(wymieniem-imitacją krowiego wymienia) przy obcenych cenach paliw w miejsce zbirnika zakładam butle gazową taka 20kg i bede mógł sobie jeździć po taniości a ludziom bede wmawiał ze to nitro N O S :mellow: :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Ku**a.Nie wiem komu mam odpisać bo nie umiem cytować Powiem tylko tyle, że chętnie bym się tym Nindżom jechnął. Ale czy ja ogarnę tom MOC ? Zresztą nie mam prawa jazdów na take pojazdy. Ino na skutery. Fazeroskutery :icon_razz: Nie ogarniesz bo tam jest więcej bigów niż "dwa" jak w Fazeroskuterach. KACIE! przy obcenych cenach paliw w miejsce zbirnika zakładam butle gazową taka 20kg i bede mógł sobie jeździć po taniości a ludziom bede wmawiał ze to nitro N O S :mellow: :ph34r: Zapomniałeś dodać,że butle będziesz mNiał na plecach jako nanjowszy model plecaka Alpina-Gazor. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 To jak bedzie z tym motobazarem w CB ? Jedziecie kupic bak do TL i nieodbarwione kolektory do bandziora ? Czy moze juz wszyscy sa w Berlinie i czekaja na otwarcie bram ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 To kto jutro na bazar przyjezdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 ja jutro pracuje.... pozatym pogoda chyba bedzie do kitu.. a w niedziele to nie wiem, w sumie nie mam pomysłu po co miałbym tam jechać? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Czy moze juz wszyscy sa w Berlinie i czekaja na otwarcie bram ? Ja czekam aż Mur w końcu runie bo czaję się na Trabanta z DDR :icon_razz: Ps. jak już Ktoś będzie na tym bazarze w sobote niech da znać czy warto jechać w niedziele po kościele :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Bazar w Bydzi straszna lipa. Same kaski buty i ubrania , mało stoisk 0 części.Lepiej kase ze wstępu i dojazdu na przelew :flesje: przeznaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Bazar w Bydzi straszna lipa. Same kaski buty i ubrania , mało stoisk 0 części.Lepiej kase ze wstępu i dojazdu na przelew :flesje: przeznaczyc. Dobrze wiedzieć, bo nad głową przefrunęła myśl, żeby tam podskoczyć zobaczyć... kask mam, buty mam.. ubranie... mam... ponoć w środę i czwartek ma być pow. 16 stopni... godzina przesunięta, więc później wieczór nastanie... w końcu uda się na krótki rękawek pojeździć w tym pierwszym upale tego roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi