Tomek xj550 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Za tydzień czyli w następny weekend na bank juz zaczynam śmigać.Stelaże się robią.Może jakaś mała traska?Co Wy na to?Pozdrawiam. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo78 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Za tydzień czyli w następny weekend na bank juz zaczynam śmigać.Stelaże się robią.Może jakaś mała traska?Co Wy na to?Pozdrawiam. :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: :banghead: :bigrazz: .Bez komentarza.Pozdro4all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Własnie wróciłem od kolesia który stelaże spawa i jest szansa że do soboty będą gotowe.Co się z tym wiąże szanse na wspólne śmiganie w weekend są duże.Trzymajcie kciuki.Pozdrawiam Toruń i okolice. :D Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pf85 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam! Co prawda z Torunia nie jestem (a z Łubianki - może ktoś kojarzy taką wioskę w stronę Chełmna??) ale do Toronto mam z 10 km także chetnie się przyłącze, a i u siebie mam paru kumpli z którymi śmigam (ja FZS 600, GSX 750 R, Virago 1100 - jest róznorodność ale to chyba nie przeszkadza). Na codzień jestem w Gdańsku bo tu studiuje ale w weekendy czemu nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 W końcu ktoś nowy odpowiedział na apel Pawła.Chyba kojarzę kolesia z Łubianki na GSXR750.Jak się nie mylę to biało-niebieski bez owiewek.Zapraszam też do Chełmży.Pozdrawiam. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Czesc !!Jesli planujecie wyjazd w ten weekend to znaczy w wielkanocny - dobrze kojarze ? W bydgoszczy w sobote o 12 jest tradycyjnie swieconka dla motocyklistow w Fordonie - gdybysmy sie tam grupka wybrali to byloby super. Stroje motocyklowe a swiecone potrawy w kaskach zamiast w koszyczkach.Kto chetny ? Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pf85 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 No już biały nie jest, a czarny ale dobrze kojarzysz :D Co do wyjazdu do Bydzi to na pewno na rozpoczęcie, a czy w sobote da rade zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 No już biały nie jest, a czarny ale dobrze kojarzysz :D Byłem kiedyś u Fela (jesli mnie pamięć nie myli ) i u chłopaków w Warszewicach jak miałem Kawę GPZ500. Czesc !!Jesli planujecie wyjazd w ten weekend to znaczy w wielkanocny - dobrze kojarze ? W bydgoszczy w sobote o 12 jest tradycyjnie swieconka dla motocyklistow w Fordonie - gdybysmy sie tam grupka wybrali to byloby super. Stroje motocyklowe a swiecone potrawy w kaskach zamiast w koszyczkach.Kto chetny ?Jesli chodzi o sobotę Michale to dam Ci odpowiedź jak juz moto będę miał na podwórku czyli bardzo możliwe że w piątek.Zadzwonię i powiem co i jak.Pozdrawiam. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Moto już prawie gotowe.Jutro do odbioru :buttrock: więc czekam na propozycje śmiganka w sobotę.Na pewno skorzystam z wypadu do Bydgoszczy na święconkę.Pozdro. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Wczoraj byliśmy w Bydgoszczy gdzie odbyła się Święconka dla motocyklistów.Było miło.Niech żałuje ten kto nie był.Szczególne podziękowania kieruje w stonę Michała.Wielkie dzięki.Pozdrawiam. :) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Czy wie ktoś o której jest wyjazd z Klubu BMW Veteran na otwarcie sezonu do Bydgoszczy? Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 a zamówił Ktoś już pogodę na poniedziałek??? :icon_mrgreen: Mam nadzieję, że dozobaczenia w Bydgoszczy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 chętnie bym pojechał, mieszkam w Toruniu.. ale aprilia.. wyrzygała tłok... ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 1 maja o 8.00 zbiórka w Clubie BMW Veteran.Wyjazd o 8.15 do Bydgoszczy. Ja jadę bez względu na pogodę.Nie przepuszczę takiej imprezki.Pozdrawiam.Do zobaczenia. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 no witam krzyzakow widze ze pare osob sie tu zebralo hmmm no to i dobrze moj czas powrotu do polski dzieki bogu sie zbliza a nei oddala :icon_mrgreen: wtedy tylko prawko i widze ze bede mialo kogo poprosic na poczatku czerwca zeby oblukal ze mna jakas maszynke :icon_mrgreen: do kupienia a wtedy to przybedzie kolejny do tej widze aktywnej paczki :icon_mrgreen: o pile mnie orzyjmiecie :biggrin: ok trzymajcie sie zycze czarnych asfaltow sloneczka i do zobaczenie juz juz niedlugo :rolleyes:pozdro Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi