lukimaster Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 A ja byłem dziś w Operze :bigrazz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 a ja na Kulcie, było przezarąbiście :cool: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisus Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Czesc... I co ze sezon sie konczy/skonczyl..jak kto woli.......puki jest slonce mozna smigac:P... no a tak w ogole to witam Torun i okolice... w koncu sie zmobilizowalem zeby sie zapisac do tego forum:)tak wiec.. do zobaczenia na drodze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 tu sie nawet już czas zatrzymał chyba zima idzie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 tu sie nawet już czas zatrzymał chyba zima idzie :bigrazz: hehe idzie idzie! :biggrin: teraz tylko chlanie i ....... :biggrin: :icon_razz: bez głupich skojarzeniem myślałam o jedzeniu :icon_mrgreen: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 hehe idzie idzie! :biggrin: teraz tylko chlanie i ....... :biggrin: :icon_razz: bez głupich skojarzeniem myślałam o jedzeniu :icon_mrgreen: hehe głodnemu (głodnej :biggrin: ) chlebuś na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 ortografia to nie zawory w motocyklu czy lakier na plastikach zeby musiala byc idealnie poprawna, napiszcie kiedy jest mozliwosc spotkac sie z torunskimi motocyklistkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 (edytowane) ortografia to nie zawory w motocyklu czy lakier na plastikach zeby musiala byc idealnie poprawna, Nie musi być idealna, ale poprawna - jak najbardziej :bigrazz:. napiszcie kiedy jest mozliwosc spotkac sie z torunskimi motocyklistkami ? Nie ma takiej możliwości :). Za mało się starasz :D. Kochana mam trzy dni wolnego więc może się wreszcie zobaczymy?? Jak nie wtedy, to może teraz? Jutro? Na chwilę w pracy pozawracać Ci tyłek? Albo kiedykolwiek zresztą :D. Edytowane 21 Października 2010 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 (edytowane) Jak nie wtedy, to może teraz? Jutro? Na chwilę w pracy pozawracać Ci tyłek? Albo kiedykolwiek zresztą :D. Kochana ależ bardzo proszę,dziś,jutro od 14 do 21,ciasteczko,lodzika :biggrin: co Pani sobie życzy. :icon_mrgreen: Edytowane 21 Października 2010 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Kochana ależ bardzo proszę,dziś,jutro od 14 do 21,ciasteczko,lodzika :biggrin: co Pani sobie życzy. :icon_mrgreen: To bezczelnie będę (uprzedzę, spokojnie), ale bezczelnie chyba nie skorzystam z dobrodziejstw, choć oczy pewnie będą chciały (i dupa też :D ). Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Oki czekam. :icon_biggrin: Hmmm martwi mnie tak długa nieobecność na forum Bartuleczka :biggrin: czy coś się stało? :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Ze źródeł zbliżonych do NASA wiem że jest bardzo zajęty i próbuje dojść do siebie po Borkach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Ze źródeł zbliżonych do NASA wiem że jest bardzo zajęty i próbuje dojść do siebie po Borkach :biggrin: hooja prawda- czyściłem blok silnika, bo byłem u fachowca (od wąchania agrestu chyba)....i nalewał mi olej hujoza do mojej pszółki getei i rozlał niedojda chyba z 3/4 litry na blok i wszystko ubabrane na maxa :icon_evil: ajjjjjj chyba dziś nie zasne :icon_rolleyes: ps a ja byłem w Borkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 (edytowane) a tak w ogóle..to wie ktoś coś może na temat tego CO SIĘ BUDUJE obok trasy nr 80 (na Bydgoszcz) w miejscowości Górsk, na zakręcie, koło stacji benzynowej? Co tamtędy przejeżdżam, to zawsze jakieś motorki stoją i kolesie coś tam dłubią, nawet krzyż maltański już tam wisi nad drzwiami...wie ktoś co tam będzie?...klub jakiś czy coś? z tego co wiem amerykanie rozstawiają tam swoje patrioty ;) ps. Bartku a Ty swoją tieler do serwisu dolewkę oleju odstawiasz? widzę się już całkiem w dupie pomieszało.. a swoją drogą jak już odstawiasz to nie do tych od agrestu, a do tych od wąchania grochu dawaj, oni są najlepsi! a co do zimy to ja myślę, że w ten weekend jeszcze polatamy ;) Edytowane 22 Października 2010 przez Grg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 z tego co wiem amerykanie rozstawiają tam swoje patrioty ;) ps. Bartku a Ty swoją tieler do serwisu dolewkę oleju odstawiasz? widzę się już całkiem w dupie pomieszało.. a swoją drogą jak już odstawiasz to nie do tych od agrestu, a do tych od wąchania grochu dawaj, oni są najlepsi! a co do zimy to ja myślę, że w ten weekend jeszcze polatamy ;) widzisz jak Ty czytasz, aż rence opadaju :( napisałem getei- GTI(golfer), byłem na wymienie oleju u jedenego forumowicza(bo ma kanał w garażu-notabene mogłem go tam je*nąć z młotka i zostawić go w tym kanale),który mi ubabrał olejem pół silnika albo nawet z 50%. ale czego mogłem sie spodziewać jak on nawalony jak stodoła.... :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: a jak bedzie taki łikend jak w tej chwili pogoda to ja wole z domu nie wychodzić(albo z łózka) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi