GRASS Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 W przyszłym roku to i ja sie pisze :biggrin: Spotkania na Luku spoko,spoko,bede do Was dolatywać moim odlotowym autem :biggrin: ,mam nadzieje że "ciężarówka" Grass :biggrin: dotrzyma mi towarzystwa. :icon_biggrin: Będzie okazja - się pojawię, pewnie ;). I tak mamy się spiknąć, może w najbliższym tygodniu? :) (W przyszłym roku to obowiązkowo. Nogi z dupy ma wyrwane ten, kto mi znowu powie, że mam sezon z głowy :icon_twisted: ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 ale mnie ciekawośc zżera, chyba zaryzykuję...... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Będzie okazja - się pojawię, pewnie ;). I tak mamy się spiknąć, może w najbliższym tygodniu? :) (W przyszłym roku to obowiązkowo. Nogi z dupy ma wyrwane ten, kto mi znowu powie, że mam sezon z głowy :icon_twisted: ) Kochana mam trzy dni wolnego więc może się wreszcie zobaczymy?? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 miekkie hujki i ci*ki :P opowiem Wam jak smakowała rybka <mniam> :flesje: i co nam opowiesz?? my Ci możemy opowiedzieć jak smakowała kawa w lesie i ile było grzybków w zagajniku :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 nie wiem jak tam u Was ale u mnie w weekend jakieś 800 km naśmigane. Nie na rybkę co prawda, w przeciwnym kierunku :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 i co nam opowiesz?? my Ci możemy opowiedzieć jak smakowała kawa w lesie i ile było grzybków w zagajniku :icon_razz: :icon_mrgreen: katar miałem i kaszel przeokropny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 :icon_mrgreen: katar miałem i kaszel przeokropny :biggrin: iiii wędrujące jądro upsssssssss :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 iiii wędrujące jądro upsssssssss :biggrin: to mam nagminnie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 idzie ktoś jutro na Kult? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 idzie ktoś jutro na Kult? KAZIK pewnie bedzie :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 chyba tak, ja sobie pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 idzie ktoś jutro na Kult? A kto to jest Kult ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 A kto to jest Kult ? :biggrin: To taki zespół co gra disco polo :bigrazz: ,ale masz prawo nie wiedzieć bo Ty dzieciak jeszcze jesteś :icon_razz: mmm Ty się przyznaj,że chcesz przyjechac do Torunia żeby zoabczyc swoje ulubione koleżanki a nie wymyślasz jakieś koncerty :icon_mrgreen: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Od Nowa godz 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 (edytowane) bieedak bał się WAS zapytać czy może z wami się spotkać to koncert wymyślił (pewno ustalił wszystko z Kaziem) :biggrin: Edytowane 14 Października 2010 przez marekbuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi