bartez Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 no to czekamy dalej ... :D a niech czeka!! młody bartek sie wykluje i bedzie git :) a wirosiową zefira sie fajnie lata- ma 2 kierownice(z lewy i prawy strony) 2 zegary j/w i w ogóle fajna(odebraliśmy z tulochi ją - w jedną strone ja piłem a w druga Paweł- fszystkie pijene, ale dzieki ze miała 2 kierownice to ogarneliśmy temat :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 a wirosiową zefira sie fajnie lata- ma 2 kierownice(z lewy i prawy strony) 2 zegary j/w i w ogóle fajna(odebraliśmy z tulochi ją - w jedną strone ja piłem a w druga Paweł- fszystkie pijene, ale dzieki ze miała 2 kierownice to ogarneliśmy temat :icon_razz: :icon_razz: Tee - ale to było 2 mc. temu :biggrin: Nie wkur**aj Szymusia :icon_razz: * Madziu - zgubiłem wątek i już nie odpowiem :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Śmiga ktoś jutro popołudniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Śmiga ktoś jutro popołudniu?? moze ja/my..... :bigrazz: jakieś konkrety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Bartez !! a gdzie te jamy? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Tee - ale to było 2 mc. temu :biggrin: Nie wkur**aj Szymusia :icon_razz: * Madziu - zgubiłem wątek i już nie odpowiem :rolleyes: Żółty nie pij tyle tego dynksa bo masz dziury w czasie, według moich obliczeń to już 3 miesiące więc miesiąc chyba u sąsiada przebimbałeś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 moze ja/my..... :bigrazz: jakieś konkrety? wracają z Białowieży i wyjechac im na przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Żółty nie pij tyle tego dynksa bo masz dziury w czasie, według moich obliczeń to już 3 miesiące więc miesiąc chyba u sąsiada przebimbałeś :biggrin: Mój sąsiad vel Gitara zaprzecza :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witajcie Panie i Panowie :] Jakieś plany na dzisiaj? Słonko świeci.... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witajcie Panie i Panowie :] Jakieś plany na dzisiaj? Słonko świeci.... :crossy: A powiedzieć Ci "spie**alaj, nie denerwuj mnie"? :biggrin: :bigrazz: :icon_razz: Zabierz się z nami do Borek lepiej, jedziemy w sobotę rano. ;) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 właśnie jutro Borki- kto nie jedzie ten Żółty :icon_mrgreen: jutro ok 18 wyjeźdzam z cch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 to poczekaj 2 min bo ja pewnie o 18:01 z CSW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 to poczekaj 2 min bo ja pewnie o 18:01 z CSW ok akurat 2 piwa wypije- na trzeźwo strach jeździć- tyle wypadków..... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 ja lufę strzelę, dłużej trzyma :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treb0r Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Dzieki wszystkim za wspolne smiganie:) Wstyd sie przyznac ale bylo to moje pierwsze latanie w grupie :| Lepiej pozno niz wcale;) A wypad na tor...........do teraz geba mi sie haha :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi