kempin Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 * Potwierdzić mogę tylko że wczorajszy wieczór zakończył się dziś tak (fotka z wczorajszego Der Tagesspiegel ) http://img405.imageshack.us/img405/1130/pabloohh.jpg No to żółty pokazałeś swoje prawdziwe oblicze :clap: chociaż jest jeszcze lepsze zdjęcie z.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 No skąd, skąd. Pokaż :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Po zajebitnej przerwie witam ziomali zza rzeczki, i pytanko czy ktoś wybiera się na zlot koło Bydzi 6.08 http://www.fenixbydgoszcz.pl/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Po zajebitnej przerwie witam ziomali zza rzeczki, i pytanko czy ktoś wybiera się na zlot koło Bydzi 6.08 http://www.fenixbydgoszcz.pl/ ? ja moze i bym sobie pojechał, ale na wesele jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 witam, czy ktoś z okolic Chełmna byłby tak miły i w wolnej chwili zobaczył to autko? http://otomoto.pl/honda-jazz-1-2-i-dsi-kli...-C14062206.html Szukam tego modelu i mniej więcej w tej cenie - jest to jedno z trzech aut w miarę blisko od Gdańska, ma z nich najmniejszy przebieg i najmniej odpowiadający mi kolor... pozdrawiam (oczywiście w wolnej chwili i oczywiście, o ile to nie kłopot) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Czesc Darek milo ze znow jestes ! Ja w ten weekend nie jade ale planuje krotki wypad 14.08 do Piecyk na motoparty, tak aby porzypomniec sobie swiat motocyklistow - kto z Was tam bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 :icon_eek: witam, czy ktoś z okolic Chełmna byłby tak miły i w wolnej chwili zobaczył to autko? http://otomoto.pl/honda-jazz-1-2-i-dsi-kli...-C14062206.html Szukam tego modelu i mniej więcej w tej cenie - jest to jedno z trzech aut w miarę blisko od Gdańska, ma z nich najmniejszy przebieg i najmniej odpowiadający mi kolor... pozdrawiam (oczywiście w wolnej chwili i oczywiście, o ile to nie kłopot) je sie na autach nie znam- żóltek sie zna to by podjechał- ale to tepy h*j jest to nie wiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ...dzięki, już się dogadałem na priva z kumplem :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Staszek bym podskoczył ale miałem ciężki tydz. w pracy :banghead: Bartek jak znasz wyniki z dziś to podaj kto wygrał :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 1. Stunter 13 90,5 pkt. 2. ZOLTAN (HU) 86,5 pkt. 3. Łukasz Bełz 75,5 pkt. 4. Benjamin Baldini (F) 71,5 pkt. 5. Julien RazerBack (F) 69 pkt. 6. Romain Jeandrot (F) 67,5 pkt. 7. Adrian Pasek 67 pkt. 8. Raptowny 66,5 pkt. 9. Korzeń 63 pkt. 10. Kevin Parussini "Kafon" (F) 58,5 pkt. 11. Martin Kratky (CZ) 58 pkt. 12. Janis Rozitis (LV) 57,5 pkt. 13. Kuba Radczak 50,5 pkt. 14. Arunas Gibieza (LT) 50 pkt. 15. Kamil Bełz 48,5 pkt. plose :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Danke :flesje: tak czułem, że S 13 wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 2. ZOLTAN (HU) 86,5 pkt. Liczyłem na niego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) Danke :flesje: tak czułem, że S 13 wygra Mariusz masz jeszcze tą opone 190??? co kiedyś oglądałem?? ku*wa je**na- TLR lubi opony i z nienacka zjada je jak pączki w tłusty czwartek :icon_evil: Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 tak mam ja też :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi